Doina Levintza și Gianina Corondan la TV! Ce emisiuni vor avea cele două

Publicat: 03/10/2018 | 18:06
Doina Levintza și Gianina Corondan la TV! Ce emisiuni vor avea cele două

Patru emisiuni noi în grila de toamnă a TVR 1. Doina Levintza și Gianina Corondan sunt printre numele care se alătură postului public, din luna octombrie. 

Postul public anunță o emisiune de şah, un program pentru cei interesaţi de construcţii şi amenajări interioare, un magazin de modă, și o emisiune care intră „în culisele” muncii românilor şi ale unor meseri.

Şah – Mat, cu Ciprian Creţescu, sâmbăta, ora 09.00

În lume sunt cel mult 1.500 de mari maeştri internaţionali la şah. Dintre aceştia, 21 sunt din România. Telespectatorii îi vor cunoaşte în fiecare sâmbătă, la ora 09.00, în cea mai nouă emisiune dedicată sportului minţii, şahul. Din 6 octombrie, după mulţi ani, şahul revine la TVR 1 în emisiunea Şah Mat, prezentată de Ciprian Creţescu, jurnalist sport la TVR.

Levintza prezintă – cu Doina Levintza, sâmbăta, ora 11.00

Tot din 6 octombrie, la TVR 1 începe ”Levintza prezintă, emisiune în care creatoarea de modă Doina Levintza, o emisiune difuzată mai bine de 10 ani la Prima TV, dar care a fost întreruptă. (CITEȘTE ȘI: REVENIRE NEASTEPTATA PE PODIUM! DOINA LEVINTZA SI-A PREZENTAT CEA MAI NOUA SI SPECTACULOASA COLECTIE DE ROCHII, LA SIBIU!)

„Arta pentru mine este raţiunea de a fi, este încântarea sufletului meu. Dintotdeauna am iubit cu pasiune frumosul, bunul gust, rafinamentul. Pe toate le găsim întrupate în artă. Ne întâlnim la TVR 1 sâmbăta, de la ora 11.00, pentru o călătorie în lumea frumosului!”, ne invită Doina Levintza.

Vizita de lucru cu Gianina Corondan, sâmbăta, ora 16.50 

Gianina Coronda, prezentă și în emisiunea Te cunosc de undeva de la Antena 1, se vede și la TVR. Ea va face emisiunea ”Vizita de lucru cu Gianina Corondan”, un proiect pornit deja în online de Gianina Corondan de mai bine de un an. (VEZI ȘI: A LASAT DE INTELES CA A RENUNTAT LA TINUTELE EXCENTRICE, INSA S-A DAT DE GOL. VEZI CUM A PUTUT SA APARA GIANINA CORONDAN IN PUBLIC)

„În România există o rată a şomajului destul de mare, concomitent cu o nevoie acută de forţă de muncă. De aceea, un demers care să arate ce înseamnă să fii angajat sau antreprenor şi care, în plus, să ne ajute să intrăm în culisele muncii românilor, în culisele unor meserii, cred că nu este de neglijat. Dacă există români care lucrează şi sunt mulţumiţi, pasionaţi şi mândri de munca lor, noi îi vom găsi.”, a spus Gianina Corondan.

 

Citește și...