Doliu în fotbal. Un internațional cunoscut a murit la 35 de ani într-un accident. Mașina s-a răsturnat și a luat foc

Publicat: 01/06/2019 | 15:45

Este doliu în lumea fotbalului. Un internațional cunoscut a murit în urma unui accident rutier. Tragedia în care sportivul de 35 de ani și-a pierdut viața i-a șocat pe apropiați și foștii colegi. Mulți dintre cei care l-au cunoscut au transmis câte un mesaj emoționant în memoria lui.

Jose Antonio Reyes a murit la vârsta de 35 de ani

Fotbalistul Jose Antonio Reyes a murit la doar 35 de ani, după ce a fost implicat într-un accident rutier, petrecut pe autostrada A-376, care face legătura dintre orașul natal al sportivului Utrera și Sevilla. Tragedia s-a produs la 11:40, ora locală, însă abia după-amiază s-a aflat despre ea, iar jurnaliștii de la Daily Mail relatează că mașina s-a răsturnat într-un șanț, după care a luat foc.

În autoturismul cuprins de flăcări se mai aflau două persoane și, potrivit unor surse din anchete, unul dintre ei era vărul fostului atacant. Tânărul avea 23 de ani și a murit și el, iar a treia victimă a suferit arsuri. Oficialii Clubului de fotbal Sevilla au confirmat informația pe rețelele de socializare: “Nu puteam da o veste mai proastă. Jose Antonio Reyes a murit într-un accident de circulație. Odihnește-te în pace!”.

În trecut, fostul atacant a jucat la Real Madrid, Arsenal și Atletico Madrid, iar în prezent, era la echipa Extremadura, în Segunda Division. Sergio Ramos, căpitanul lui Real Madrid, a fost primul dintre jucători care a reacționat când a auzit de tragedie: “Terminat. Distrus. Nu am cuvinte! Condoleanțe familiei. Nu te vom uita niciodată, amice. Odihnește-te în pace, frate!”.

Sunt devastat să aud această veste tristă despre Jose Antonio Reyes. Jucător minunat, coleg și o ființă excepțională. Îmi doresc ca familia și prietenii lui să aibă puterea și curajul să treacă peste această perioadă dificilă” este mesajul făcut public de Thierry Henry pe contul său de Twitter.

Citește și...