Doliu în fotbalul din țara noastră! Fostul campion al României a murit

Publicat: 18/05/2020 | 14:33

Este zi de doliu în fotbalul românesc! Fostul campion Sorin Bretan, jucător la CFR Cluj s-a stins din viață la vârsta de 75 de ani.

Sorin Bretan, fostul fotbalist de la CFR Cluj s-a stins din viață la vârsta de 75 de ani. Anunțul a fost făcut chiar de clubul pentru care a jucat alături de fratele său, Marius Bretan.

CITEȘTE ȘI – CIPRIAN MARICA ATACĂ DIN NOU. CE ANUNȚ IMPORTANT A FĂCUT FOSTUL FOTBALIST, ÎN CIUDA SCANDALULUI AMOROS

„Dumnezeu să te odihnească în pace, Sorin Bretan! Clubul CFR 1907 Cluj îşi exprima regretul şi profundă tristeţe pentru trecerea în nefiinţă a fostului fotbalist al echipei noastre, Sorin Bretan, la vârsta de 75 de ani. Sorin Bretan a evoluat la CFR Cluj la începutul anilor ‘70 alături de fratele său Marius Bretan, iar în sezonul 1972-1973, cu cei doi fraţi în teren, echipa noastră încheia campionatul pe locul 5. Dumnezeu să-l odihnească în pace! Condoleanţe familiei îndurerate”, a transmis conducerea echipei pe Facebook.

Sorin Bretan a murit

Sorin Bretan și-a început cariera în fotbal la începutul anilor 1970, alături de fratele său, Marius Bretan.

Un tânăr fotbalist de numai 19 ani a murit în timpul unui antrenament

În urmă cu doar o săptămână, lumea fotbalului s-a mai cutremurat o dată. Un fotbalist în vârstă de doar 19 ani a decedat, după un antrenament, în propria casă.

NU RATA – „CÂINII” SUNT DE NEOPRIT » 50.000 DE EURO STRÂNȘI DE FANI PENTRU SALARIILE FOTBALIȘTILOR DINAMO BUCUREȘTI!

Tânărul sportiv se numea Andrea Rinaldi și a jucat la Atlanta Bergamo. Acesta a fost internat într-un spital din Varese, fiind spitalizat după ce părinții săi l-au găsit inconștient în propria casă. Sportivul se pare că ar fi leșinat subit după ce ar fi avut un antrenament în locuință.

Citește și...