Doliu în lumea filmului. Freddie Starr a fost găsit fără suflare în locuința sa

Publicat: 10/05/2019 | 13:26

Actorul de comedie şi cântăreţul britanic Freddie Starr a fost descoperit mort, în locuinţa sa din Mijas, Costa del Sol, Spania.  Se pare că, actorul a fost victima unui infarct.

Actorul, care avea 76 de ani, a fost descoperit mort de persoana care se ocupa de îngrijirea sa, în apartamentul său din Costa del Sol, unde se mutase în urmă cu doi ani. Informaţia despre decesul artistului a fost confirmată de managerul acestuia pe reţeaua de socializare online Facebook, potrivit Mediafax.ro

Freddie Starr cunoscut ca un tip excentric

Originar din Merseyside, Starr a fost solistul trupei Midnighters în anii 1960s şi a devenit celebru la începutul anilor 1970, după ce a apărut în show-ul de talente „Opportunity Knocks” şi în emisiunea „Royal Variety Performance”.

În anii 1990, apărut în mai multe emsiuni TV, precum „Freddie Starr” (1993 – 1994), „The Freddie Starr Show” (1996 – 1998) şi „An Audience with Freddie Starr”, în 1996. În 1999, a prezentat emisiunea concurs „Beat the Crusher”.

Starr era celebru şi pentru comportamentul său excentric şi imprevizibil. În 1986, s-a aflat pe prima pagină a ziarelor pentru că ar fi mâncat un hamster, dar, în autobiografia sa lansată în 2001, „Unwrapped”, Starr a negat povestea.

În 2011, a participat la reality show-ul ITV „I’m a Celebrity … Get Me Out Of Here!:, dar a renunţat la scurt timp după ce a făcut o alergie şi a fost transportat la spital.

În 2012, a fost reţinut de poliţie şi apoi eliberat pe cauţiune, în urma unei acuzaţii de abuz sexual. La 18 luni de la debutul investigaţiei, a scăpat de acuzaţii, din cauza cărora, însă, ajunsese în pragul sinuciderii. A dat-o în judecată pe femeia care l-a acuzat, dar a pierdut procesul, în urma căruia a şi decis să se mute în Spania.

Citește și...