A MURIT! Doliu într-o familie celebră din România

Publicat: 23/01/2019 | 10:23

Doliu într-una dintre cele mai cunoscute și temute familii din România.

Celebrul Sofian, lider al temutului clan bucureștean Toboșarii, a încetat din viață. A început ”activitatea” ca hoț de buzunare, în cartierul Ferentari, împrietenindu-se cu Fane Spoitoru. Cei doi au rămas, de altfel, ”tovarăși”.

Sofian nu s-a sfiit niciodată să își facă singur dreptate sau să se implice în adevărate lupte de stradă. Surse din anturajul celui decedat au povestit, pentru spynews.ro, că Sofian era plecat la furat cu Fane Spoitoru atunci când a intrat în conflict cu un grup de neonaziști. Grupul obișnuia să atace pe stradă și să bată imigranții români.

Nemții habar nu aveau că, de data aceasta, au dat peste doi infractori adevărați, căliți în lupte serioase date pe ulițele desfundate ale Ferentariului.  Ce doi nu ar fi stat la discuții, mai ales că nici nu vorbeau germana. În schimb, au scos cuțitele și i-au tăiat pe agresori în văzul lumii, incident care a făcut, atunci, turul presei din Germania de Vest, neobișnuită cu asemenea evenimente.

Rămas printre ultimii supraviețuitori ai generației sale, Sofian a murit la sfârșitul săptămânii trecute, iar vestea s-a împrăștiat repede pe rețelele de socializare, une curg mesajele de condoleanțe, informează spynews.ro.

Fane Spoitoru s-a stins în Israel

Fane Spoitoru a murit pe 7 aprilie 2016, într-un spital din Israel, în urma unei comoţii cerebrale. Pe numele său adevărat Ion Titişor, fostul lider al lumii interlope a mai avut probleme grave de sănătate. Cu ani în urmă, Fane a fost diagnosticat cu o boală gravă şi a fost operat la Constanţa, de acelaşi medic care i-a salvat viaţa şi în anii ’90, când a fost împuşcat de poliţistul Nelu Florea, plutonierul căruia Spoitoru i-a tăiat mâna cu o sabie ninja

 

Citește și...