Doliu în lumea modei! Nusara Suknamai, fostă concurentă la Miss Univers Thailanda, a murit în tragicul accident de elicopter de la Leicester

Publicat: 29/10/2018 | 15:38

În accidentul aviatic petrecut lângă Stadionul King Power a murit și Nusara Suknamai, 33 de ani, fostă concurentă la Miss Univers Thailanda. În elicopter se aflau Vichai Srivaddhanaprabha, pilotul Eric Swaffer și iubita lui Izabela Roza și un membru al staff-ului, Kaveporn Punpare, potrivit mirror.co.uk.

Nusara era asistenta patronului echipei Leicester City. Originară din Bangkok, ea a concurat la concursul de miss în anul 2005, ajungând în finală. Ea a fost încoronată Miss Intercontinental Thailanda.Fiica patronului lui Leicester nu a murit în elicopterul prăbuşit lângă stadionul echipei. Clubul Leicester City a confirmat, duminică seara, decesul patronului grupării, Vichai Srivaddhanaprabha, şi al altor patru persoane aflate la bordul elicopterului care s-a prăbuşit lângă King Power Stadium. Printre ele nu se numără şi Voramas Srivaddhanaprabha.

Accident elicopter Leicester

Elicopterul decolase cu scurt timp înainte de pe teren, iar un jurnalist care a văzut scena a povestit că motorul aparatului de zbor s-a oprit, apoi acesta a început să se învârtă necontrolat. A urmat impactul, în urma căruia s-a transformat într-o uriaşă minge de foc.Fanii şi localnicii s-au adunat pe stadionul King Power încă de duminică dimineaţă, pentru a depune flori şi fulare ale clubului.

Foşti jucători ai lui Leicester, printre care şi fostul căpitan al Angliei Gary Lineker, şi-au mărturisit şocul. “Gândurile noastre se îndreaptă către toată lumea de la Leicester City. O tragedie teribilă”, a scris el pe Twitter sâmbătă seară. Meciul de Cupa Ligii al lui Leicester împotriva lui Southampton, programat pentru marţi, a fost amânat, a anunţat clubul.