Doliu în lumea muzicii! Cântăreața Millie Small a murit

Autor: A.N.
Publicat: 09/05/2020 | 19:01

Doliu în lumea muzicii! Cântăreața Millie Small a murit în urma unui infarct. Artista avea 73 de ani. 

Potrivit presei internaționale, Millie Small se afla în propria ei casă în momentul în care a început să se simtă rău. Unul dintre co-producătorii care au colaborat cu faimoasa artistă și-a exprimat durerea, în urma pierderii suferite.

”Melodia My Boy Lollipop a devenit imediat hit în toată lumea. Am mers cu ea peste tot în lume, pentru că oamenii voiau să o vadă, iar Millie a fost extraordonară. Era o persoană drăguță, amuzantă, avea simțul umorului dezvoltat, era foarte specială”, a zis Chris, unul dintre co-producătorii care au colaborat cu faimoasa Millie.

În anul 1965, melodia ”My Boy Lolipop” a făcut senzație și a devenit un real hit. Piesa a fost auzită inclusiv în timpul ceremoniei de deschidere a jocurilor Olimpice din 2012, în Londra. (CITEȘTE ȘI: TOATĂ LUMEA ÎL ȘTIE PE MIHAI GÂDEA, DAR PUȚINI SUNT CEI CARE O ȘTIU PE FIICA PREZENTATORULUI. CUM ARATĂ ȘI CU CE SE OCUPĂ KARINA)

În 2016, Millie Small a povestit în cadrul unui interviu cât de mult a luptat pentru a-și îndeplini cel mai mare vis: de a deveni cântăreață.

”Am fost născută cu numele de Millicent Small, pentru că părinții mei lucrau pe o plantație de zahăr, și chiar dacă nu cunoșteam pe absolut nimeni în domeniul artistic, mi-a plăcut să cânt. Când aveam 12 ani, am luat parte la un talent show ”The Vere Johns Opportunity Hour” la Palatul din Montego Bay, Jamaica. Erau 2000 de spectatori”, povestea Millie Small.

Citește și...