Toată lumea îl știe pe Mihai Gâdea, dar puțini sunt cei care o știu pe fiica prezentatorului. Cum arată și cu ce se ocupă Karina

Autor: A.N.
Publicat: 09/05/2020 | 17:30

Toată lumea îl știe pe Mihai Gâdea, dar puțini sunt cei care o știu pe fiica prezentatorului. Ei bine, Karina este o adolescentă cu idealuri mari.

În câteva luni, Karina va împlini 18 ani. Până la această vârstă, însă, ea se poate lăuda deja cu multe reușite în plan profesional. În ciuda faptului că nu a pășit pe urmele tatălui ei, Karina are un mare succes în plan muzical. (CITEȘTE ȘI: MIHAI ALBU A AJUNS ÎN PRAGUL DISPERĂRII. DESIGNERUL NU ȘI-A VĂZUT FIICA DE DOUĂ LUNI: ”SPER SĂ O ÎNDUPLEC PE IULIA…”)

Fiica prezentatorului TV a debutat în industria muzicală, în duet cu o tânără de aceeași vârstă, Eva Sarah, piesa interpretată de cele două numindu-se: “Voi aștepta”. În 2016, Karina Maisha a filmat un videoclip la Poiana Brașov, interpretând piesa “Somewhere only we know”.

Succesul nu s-a lăsat așteptat, fiica lui Mihai Gâdea fiind lăudată pentru interpretare. Cum feedback-urile de la fani au fost foarte bune, Maisha Karina a mai înregistrat două coveruri – “Ordinary world” și “Somewhere only we know”, iar planurile ei nu se opresc aici. (VEZI ȘI: “REGELE” LE TAIE ARIPILE LUI JADOR ȘI ABI TALENT. “CÂND O FI CEVA, MĂ DEZBRAC EU DIRECT ȘI…”)

Karina este în momentul de față în clasa a XII-a, la liceul Cervantes din Capitală și va susține în această vară examenul maturității. Mihai Gâdea (42) este căsătorit cu Agatha Kundri (37). Soția celebrului prezentator de la Antena 3 este de profesie sociolog și este pasionată de sport. Agatha Kundri practică triatlonul (înot, ciclism și atletism) și deține o grădiniță cu program afterschool.

Citește și...