Doliu în lumea politică! A murit președintele Ionescu Moțet

Publicat: 11/03/2019 | 08:25
Doliu în lumea politică! A murit președintele Ionescu Moțet

Reputatul doctor bârlădean Aurel Ionescu Moțet, cetățean de onoare al orașului și fondatorul PNL Vaslui, în 1990, s-a stins din viață, la vârsta de 95 de ani.

Medicul a decedat la Spitalul din Bârlad, unde a profesat peste 50 de ani ca medic ginecolog, aducând pe lume mii de copii. Profesionalismul de care a dat dovadă a făcut ca în toată cariera să sa nu aibă niciun copil decedat la naștere, ceea ce reprezintă o performanță rară, anunță vremeanoua.ro.

În ultima perioadă s-a simtit foarte slăbit, fiind internat pentru tratament. Moartea aceasta i-a afectat pe toți colegii lui medici din Barlad, căci Aurel Ionescu Moțet era un mentor și un model de competență profesională.

Avea doar prieteni si niciun dusman”, așa îl descriu apropiații. S-a născut pe 6 ianuarie 1924, și a avut doua fiice, ambele profesoare, care, urmând exemplul părintelui lor, au rămas să profeseze, cu multă dăruire, în urbea natală. Trupul neînsuflețit al îndrăgitului medic va fi depus la Biserica Sfântul Spiridon, din Bârlad, înmormântarea urmând să aibă loc miercuri, 13 martie, la o oră pe care familia o va comunica ulterior.

Citește și...