Doliu în lumea sportului! Celebrul antrenor Tex Winter a murit

Publicat: 12/10/2018 | 09:28

Tex Winter a murit! Celebrul antrenor de la la echipa de baschet Chicago Bulls, s-a stins din viață la vârsta de 96 de ani. El s-a stins din viață la New York, potrivit presei americane.

Tex Winter a murit la 96 de ani! Fostul antrenor secund al lui Phil Jackson la Chicago Bulls din perioada legendarului baschetbalist Michael Jordan a murit.

„Am învăţat enorm de multe de la ‘coach’ Winter. El a fost un pionier şi un veritabil strateg. Am avut şansa să joc sub comanda sa. Condoleanţe familiei”, a mărturisit Michael Jordan.

„Mentorul meu! Am stat lângă Tex și m-am uitat la fiecare minut din fiecare meci din primul sezon împreună. M-a învățat cum să studiez fiecare detaliu”, a scris Kobe Bryant, fostul star de la Lakers, pe Twitter. Bryant l-a numit pe Tex Winter un geniu al baschetului.

Tex Winter a murit miercuri (10 octombrie). El  a devenit antrenorul secund al lui Phil Jackson la Chicago Bulls  în  anul 1985. Împreună au condus echipa la câştigarea a şase titluri de campioană a NBA: 1991, 1992, 1993, 1996, 1997 şi 1998.

 

 

 

Citește și...