Doliu în lumea sportului! Fosta campioană Marianna Pepe a murit

Publicat: 11/11/2018 | 17:38

Doliu în lumea sportului! Fosta campioană Marianna Pepe a murit după ce a fost bătută cu bestialitate de partenerul ei de viață.

Potrivit quotidiano.net, Marianna Pepe a fost bătută violent de fostul partener, cu doar o seară înainte de tragedie. Martor la toată scena a fost copilul sportivei, în vârstă de numai cinci ani. După bătaia încasată, Marianna Pepe a fugit de acasă împreună cu copilul ei, găsind refugiu la casa unui prieten. Femeia a murit ulterior, în condiţii suspecte. Prima ipoteză este că fosta campioană a fost victima unei combinaţii letale de droguri şi alcool. (CITEȘTE ȘI: DOLIU ÎN SPORT. A MURIT IOLANDA BALAŞ, FOSTA MARE CAMPIOANĂ LA ATLETISM)

Potrivit rudelor, Marianna Pepe trecea printr-o perioadă dificilă, chiar din cauza relaţiei toxice în care se afla. (Studio de videochat Bucuresti ofera salariu garantat!)

O altă campioană a murit în urmă cu trei luni

Fosta scrimeră Elena Buhaiev a murit. Ea a cucerit medalia de bronz la Campionatul Mondial, în proba de spadă, a făcut parte din echipa CS Farul Constanța, a fost inspector de educație fizică și sport la Inspectoratul Școlar Constanța, ulterior inspector general școlar al ISJ Constanța, dar și director în Ministerul Educației.

Elena Buhaiev era cunoscută şi pe plan politic, fiind secretar general adjunct în PDL Constanţa. Fiind o apropiată a fostului preşedinte Traian Băsescu, după înfiinţarea PMP, Elena Buhaiev s-a înscris în PMP Constanţa, fiind vicepreşedinte în Consiliul Executiv Judeţean. (VEZI ȘI: DOLIU ÎN LUMEA SPORTULUI! O FOSTĂ CAMPIOANĂ LA WIMBLEDON, RĂPUSĂ DE CANCER LA 49 DE ANI)

Ai fost un suflet bun şi mare pe pământ care a avut puterea să lupte din greu cu viaţa asta cruntă. Un exemplu pentru noi toţi. Acum, Dumnezeu a avut nevoie de tine să veghezi asupra celor dragi sufletului tău. Cuvintele nu îşi mai au rostul, Nina mea dragă orice aş zice nu te mai aduce înapoi, dar pentru mine ai fost cea mai bună prietenă, cel mai curat suflet şi cel mai bun om pe care l-am întâlnit în viaţa asta, mereu cu un pas mai mult. Dumnezeu să te odihnească!, a transmis Dorina Cârţog. (Angajeaza-te si castiga 10.000$ lunar!)

Citește și...