Doliu în medicina românească! „Chirurgul cu mâini de aur” a murit într-un accident rutier

Publicat: 14/06/2019 | 11:08
Doliu în medicina românească! „Chirurgul cu mâini de aur” a murit într-un accident rutier

Tragedie în medicina românească, Ion Cucu, un renumit chirurg, s-a stins din viață în urma unui teribil accident rutier. Accidentul s-a produs luni, pe DN3, dinspre Valu lui Traian către Constanța. Un şofer a pierdut controlul volanului şi a provocat un impact puternic între două autoturisme.

O veste prea dureroasă şi o pierdere imensă pentru întreaga echipă. Anunţăm cu inimile îndurerate că, în urma unui accident, a plecat dintre noi unul dintre cei mai talentaţi şi devotaţi lucrători ai sistemului medical – chirurgul Ion Cucu. Ai plecat dintre noi prea devreme coleg drag, lăsându-ne un gol imens. Adresăm sincere condoleanţe familiei, rudelor, prietenilor, colegilor şi tuturor celor care l-au cunoscut şi preţuit. Dumnezeu să-l odihnească în pace, a fost mesajul transmis de colegii chirurgului Ion Cucu, după decesul medicului.

Moartea fulgerătoarea a iubitului chirurg a adus multă tristețe printre internauți, fie că l-au cunoscut sau nu, au transmis mesaje de condoleanțe. A plecat prea devreme, și cel mai trist este că nu a reușit să-și ducă fetele la altar, să se bucure de succesele lor atât de mari, păcat… Trist, condoleanțe familiei/ Un om deosebit și un chirurg cu mâini de aur. Ne va lipsi. Sper ca pentru tot ce-a făcut pentru oameni Dumnezeu să-l primească în rai. Condoleanțe familiei/ Rațiunea mea refuză să înțeleagă această nedreptate. Odihnește-te în tihnă, scumpul meu doctor. O lecție dură pentru toți. Condoleanțe familiei, sunt doar câteva dintre mesaje transmise de prietenii virtuali.