Doliu în muzica românească! A murit Eugen Rotaru

Publicat: 07/12/2018 | 14:10

Doliu în muzica românească! Eugen Rotaru s-a stins din viață după ce a pierdut lupta cu o boală necruțătoare. A fost unul dintre cei mai cunoscuți textieri români, scriind versurile pentru cel puțin 120 de șlagăre. Totodată, Eugen Rotaru a fost poet, scenarist și dramaturg.  (Angajeaza-te si castiga 10.000$ lunar!)

Eugen Rotaru a fost bun prieten cu Alexandru Arșinel, alături de care a pus în scenă multe spectacole. Au lucrat, împreună, la importante coloane sonore de filme, iar versurile sale au însoțit, timp de câteva decenii, muzica ușoară. (Studio de videochat Bucuresti ofera salariu garantat!)

Eugen Rotaru a semnat șlagăre din perioada ”Epocii de Aur”, printre ele putând fi amintite ”De ce nu-mi spui că mă iubești”, ”O planetă a iubirii” (Mirabela Dauer), ”De singurătate” (Angela Similea), ”Ce va fi cu iubirea mea” (Loredana Groza), ”Ne cunoaștem din vedere”, ”Nu te enerva” (Corina Chiriac), ”Dau viața mea pentru o iubire” (Monica Anghel), ”Numai pentru tine viață” (Laura Stoica), ”De ce-ai pliecat din viața mea” (Cornel Fugaru), ”Spune-mi” (Angela Ciochină), ”Nu mai vrei să știu” sau ”Fericirea are chipul tău” (Mihaela Runceanu). (Ia-ti masina visurilor tale in doar cateva luni!)

Eugen Rotaru este considerat unul dintre cei mai prolifici creatori de texte pentru muzica ușoară românească din epoca modernă. A fost premiat la festivalul Mamaia, dar și la festivaluri internaționale.

De remarcat în cazul creației sale ușurința cu care versifica, găsind cele mai potrivite idei pentru muzica respectivă. (Cel mai bun studio de videochat din Bucuresti face angajari)

A murit Eugen Rotaru

 

Citește și...