Doliu în muzica românească! A murit! Nidia Moculescu a făcut anunțul: „Acum îi vei cânta lui Dumnezeu!”

Publicat: 25/10/2018 | 09:14

Este doliu în muzica românească! Nidia Moculescu a anunțat că i-a murit un prieten extrem de drag. Este vorba despre cântărețul Cristian Luca, cunoscut cu numele de scenă Krystal. Se pare că artistul a murit pe miercuri, 24 octombrie, chiar de ziua lui de naștere!

„Odihnește-te în pace, prieten vechi! Vei rămâne în sufletele noastre! Acum îi vei cânta lui Dumneze! Drum lin, Chris Luca”, a scris Nidia Moculescu pe pagina ei de Facebook. Cristian Luca ar fi murit miercuri, 24 octombrie.

Cristian Krystal Luca cânta cu orchestra în străinătate

Nidia Moculescu a mai scris un mesaj pe pagina de Facebook a lui Krystal Luca, în care a făcut tristul anunț: „Din păcate pentru noi și din fericire pentru Dumnezeu, Krystal a ajuns azi în ceruri. Să îi cânte lui Dumnezeu, cum știe el mai bine. O să rămâi în sufletele noastre, iubite Krystal.” 

La început, pagina de Facebook a lui Cristian Luca era plină de urări de „La mulți ani”, până când prietenii lui virtuali au aflat tragica veste. Nimeni nu a dat detalii despre cum a murit cântărețul. Artistul cânta foarte mult în străinătate, mai ales în Germania și obișnuia să călătorească mult. Cristian Luca era foarte bun prieten cu familia Moculescu.

Citește și...