Doliu în România! A murit Adrian Condoiu, la doar 36 de ani

Publicat: 31/10/2018 | 00:49
Doliu în România! A murit Adrian Condoiu, la doar 36 de ani

Un fotbalist român a murit luni dimineață, la doar 36 de ani, după ce a suferit un infarct. Adrian Condoiu era legitimat la UTD Drăgășani, echipă din Liga 5, din județul Vâlcea, a anunțat arenavalceana.ro.

Adiță, cum îl alintau colegii, era sufletul echipei și tocmai se logodise, punând deja la punct primele detalii despre nuntă. Adrian Condoiu a jucat ultima oară duminică, pe 28 octombrie, în meciul Oltețul Sinești – UTD Drăgășani, scor 2-1. El nu s-a simțit bine, dar, în loc să meargă la spital, s-a dus acasă.

Suntem terminați! Adiță ne dădea buna dispoziție după fiecare meci. Indiferent că pierdeam sau câștigam. Era cel mai bun om. După meciul pe care l-am jucat la Sinești, el ne-a spus ca pleacă acasă, pentru că nu se simte prea bine. A doua zi, am aflat vestea cruntă, că decedase. Sincere condoleanțe familiei îndurerate. Nu te vom uita niciodată, Adiță”, au transmis colegii de la UTD Drăgășani.

Adrian Condoiu a jucat la echipa din Liga 5, fiind legitimat la UTD DrăgășaniCauzele decesului său nu sunt încă publice, dar se vehiculeaz[ c[ ar fi vorba de un stop cardio-respirator. Se pare că fotbalistului i s-ar fi făcut rău, însă în loc să ia semnalele în serios și să se ducă la spital, s-a dus acasă, crezând că nu este nimic serios. Ultima oară când a călcat pe gazonul terenului de fotbal a fost dumiică, 28 octombrie. Meciul ultim al lui Adrian Condoiu a fost Oltețul Sinești-UTD Drăgășani, meci care s-a terminat cu scorul 2-1.