Doliu în România. A murit. Înmormântarea va avea loc joi, 11 aprilie, la Cimitirul Central

Publicat: 09/04/2019 | 10:39
Doliu în România. A murit. Înmormântarea va avea loc joi, 11 aprilie, la Cimitirul Central

Doliu în România, după ce s-a stins din viață un „mentor desăvârșit, ce a dat dovadă de înțelepciune, eleganță și înaltă ținută profesională„. Înmormântarea va avea loc joi, 11 aprilie 2019, la Cimitirul Central.

Răzvan Trandafir a postat, în urmă cu puțin timp, un mesaj pe o rețea de socializare, prin care anunță decesul comandantului de cursă lungă și Director al Direcției Afaceri Europene și Relații Internaționale din cadrul Autorității Navale Române, Constantin Casiade.

Cu nemărginită tristețe ne luăm rămas bun de la colegul nostru, Constantin Casiade, comandant de cursă lungă și Director al Direcției Afaceri Europene și Relații Internaționale din cadrul Autorității Navale Române. Un mentor desăvârșit, ce a dat dovadă de înțelepciune, eleganță și înaltă ținută profesională și morală pe parcursul întregii sale vieți. La revedere, prieten drag! Odihnește-te în pace!„, a scris Răzvan Trandafir.

Cei ce doresc să îi aducă un ultim omagiu sunt așteptați la Casa Albastră, Cimitirul Central, începând cu 10 aprilie 2019. Înmormântarea va avea loc joi, 11 aprilie 2019, ora 13:00, la Cimitirul Central Constanța, scrie ziuaconstanta.ro.

Citește și...