Doliu în România. „A murit un om remarcabil”

Publicat: 16/05/2019 | 09:18
Doliu în România. „A murit un om remarcabil”

Doliu în România, după ce s-a stins din viață „un profesionist de renume și un om remarcabil”, așa cum este descris  bărbatul. Familia, colegii și prietenii își iau rămas bun și vor fi alături când va fi condus pe ultimul drum.

Este vorba de medicul Gheorghe Danteş. Acesta a fost un renumit profesionist, şeful Policlinii CFR Constanţa. „Colectivul Spitalului Euromaterna este alături de dr. Danteş Florian, greu încercat de trecerea în nefiinţă a tatălui său, dr. Gheorghe Danteş. Doctorul Gheorghe Danteş, născut la 1 februarie 1931, medic de laborator, a fost şeful Policlinicii CFR Constanţa, fiind un profesionist de renume şi un om remarcabil.

Dumnezeu să-l odihnească în pace! Sincere condoleanţe familiei!”, este anunțul făcut de cugetliber.ro.

Un alt bărbat a murit pe patul de spital

Potrivit conducerii Serviciului Județean de Ambulanță Vaslui, un echipaj de urgență a intervenit în localitatea Vulturești, unde un bărbat în vârstă de 69 de ani a fost atacat pe câmp de un roi de albine.

Primul echipaj care a ajuns la acest caz este din Negrești, fiind vorba de un echipaj tip B2. Bărbatul a fost găsit în stop cardiorespirator și s-au început manevrele de resuscitare. Erau zeci de mii de albine în zonă. La locul incidentului a ajuns și Ambulanța de Terapie Intensivă de la ISU. Bărbatul încă este resuscitat și dacă va răspunde acestor manevre va fi preluat de un elicopter care acum este în așteptare”, au spus reprezentanții Serviciului Județean de Ambulanță Vaslui.

Ulterior, reprezentanții ISU Vaslui au anunțat că bărbatul a murit. Bărbatul era pe câmp alături de o femeie și un copil de 13 ani.

Citește și...