Doliu în România! Ieri a intrat în comă, iar astăzi a venit vestea șocantă: A murit!

Publicat: 29/11/2018 | 14:59

Doliu în România! Județul Vaslui s-a cutremurat, azi-dimineață, la aflarea veștii că Vasile Mihalachi, fost președinte al Consiliului Județean Vaslui, a murit la ora 8.30.  Vasile Mihalachi, fost parlamentar de Vaslui, se lupta de mai mulți ani cu o boală necruțătoare. Din păcate, el a pierdut a pierdut lupta cu boala, informează vremeanoua.ro.

Miercuri dimineață, acesta a intrat în comă și a fost adus cu ambulanța TIM la Spitalul Județean de Urgență, fiind intubat la Reanimare. Vestea tristă a fost confirmată de către Ana Rinder, managerul Spitalului Județean de Urgență care, plângând, a spus că „A murit omul care s-a bătut pentru modernizarea spitalului nostru și noi, din păcate, nu am putut să îl salvăm”. (Angajeaza-te si castiga 10.000$ lunar!)

„Regret enorm dispariția dintre noi a dlui Vasile Mihalachi. A fost un om extraordinar, un vasluian cu suflet mare, cum nu era altul. Dumnezeu să-l ierte!”, a spus, șocat de veste, Eduard Popica, prefectul județului Vaslui. Vasile Mihalachi urma să împlinească, pe 21 decembrie, 71 ani. (Ia-ti masina visurilor tale in doar cateva luni!)

Vasile Mihalachi a decedat astăzi dimineață, la 0ra 8.30

 

Citește și...