Doliu în showbiz-ul românesc. „În seara zilei de 11 martie a murit cea mai bună persoană. Poliția Română a fost incompetentă”

Publicat: 12/03/2019 | 11:38
Doliu în showbiz-ul românesc. „În seara zilei de 11 martie a murit cea mai bună persoană. Poliția Română a fost incompetentă”

Doliu în showbiz-ul românesc. Și, într-un moment de maximă durere sufletească, sunt lansate acuzații foarte grave la adresa Poliției Române și a unui puternic lanț de supermaketuri. Pur și simplu, polițiștii sunt acuzați, fără menajamente, de incompetență.

Gabriela Cristoiu trece prin momente extrem de delicate. Tatăl său s-a stins din viață, iar anunțul trist a fost făcut chiar de către Gabriela, pe pagina ei de Facebook. Vedeta acuză un celebru lanț de supermarketuri pentru moartea tatălui său.

„În seara zilei de 11 martie a murit cea mai bună persoană care a existat în viața mea. Poliția Română a fost incompetență. Îngerași, mor oamenii pe capete. Să te odihnești în pace, tatăl meu! Îți dau viață de la mine numai să trăiești acum! Mi-ai dat totul și eu am rămas fără tine! Sunt mai singură… decât eram cea mai singură din lume!
A murit tatăl meu! Ai fost viață și sufletul meu!
Cu 3 săptămâni alt coleg a murit!
😢😢😢😢😢😭😭😭
România😪😪😪”, 
a scris Gabriela Cristoiu, pe pagina ei de Facebook.

Citește și...