Doliu la Hollywood. Soția lui Steve Buscemi a murit, însă cauza morții e necunoscută

Publicat: 13/01/2019 | 12:56

Actorul american Steve Buscemi este devastat de durere, după pierderea celei care i-a fost soție mai bine de 30 de ani. Regizoarea, coregrafa și artista Jo Andres a murit recent la vârsta de 65 de ani, dar abia câteva ore s-a aflat, titrează jurnaliștii de la E! News. Deocamdată, cauza morții regretatei vedete nu a fost făcută publică. Jo Andres și Steve Buscemi au fost văzuți pentru ultima dată împreună la un eveniment care avut loc în orașul New York în urmă cu șapte luni. 

Regizoarea și artista Jo Andres a murit la vârsta de 65 de ani

Regretata artistă s-a stins din viață pe 7 ianuarie, însă, vestea tristă a fost confirmată la cinci zile distanță de la tragedie. Cauza decesului este învăluită în mister, pentru că aceasta nu a fost dezvăluită până la momentul transmiterii acestei știri. Presa de peste Ocean titrează că Jo Andres a fost înmormântată în oraşul New York.

Starul de la Hollywood Steve Buscemi a fost întrebat în urmă cu 10 ani care este pentru el cea mai frumoasă operă de artă, iar el a oferit un răspuns emoţionant: “Probabil ceva făcut de soţia mea, Jo Andre. Pictează, produce filme, a avut multe realizări”, potrivit usatoday.com. În 1987, Jo Andres a devenit soția actorului cunoscut pentru rolurile din filme precum “Boardwalk Empire”, “The Sopranos”, “Fargo and The Big Lebowski”. Singurul lor copil, Lucian, s-a născut în 1990.

Jo Andres – biografie

Jo Andres s-a născut în anul 1954 în Cleveland din statul american Ohio și a devenit cunoscută în New York în anii ’80, după ce  folosit o serie de proiecţii video ca fundal pentru piese de dans. Ea a scris şi a regizat pelicula “Black and White”, în care a jucat fiul ei.

Citește și...