Doliu la Insula Iubirii. Vedeta emisiunii s-a sinucis: ce au decoperit legiștii la autopsie

Publicat: 05/06/2019 | 15:04

În familia de la “Insula Iubirii”, una dintre emisiunile care se bucură de milioane de fani, este doliu. Una dintre vedetele show-ului de televiziune s-a sinucis, iar legiștii au făcut publice informațiile descoperite la autopsia care s-a încheiat recent. Una dintre prietenele regretatului artist a fost fotografiată în timp ce o consola pe mama acestuia, care este îngenuncheată de pierderea lui.

Citește și: Record la ”Insula Iubirii”! Abia intrat în emisiune de trei ore, Bogdan a cedat în fața a trei ispite!

Ce au descoperit legiștii la autopsia lui Mike Thalassitis

Mike Thalassitis, unul dintre foștii concurenți de la “Insula Iubirii” din Marea Britanie, a decis să își pună capăt zilelor la 26 de ani. La mai bine de două luni de la sinuciderea fostului fotbalist, legiștii au dezvăluit ce au descoperit în urma autopsiei. Potrivit acestora, rezultatele toxicologice au arătat că în organismul tânărului era cocaină, alcopol și paracetamol, relatează jurnaliștii de la Daily Mail.

În această dimineață, părinții lui Mike Thalassitis, Shirley și Andy, împreună cu fratele lui, Nick, și Montana Brown, una dintre fostele participante de la “Temptation Island”, au fost la tribunal, unde au așteptat decizia oamenilor legii în legătură cu ancheta deschisă în urma tragediei. La un moment dat, vedeta a îmbrățișat-o și a consolat-o pe mama tânărului care s-a sinucis la 26 de ani, conform sursei citată mai sus.

Fostul concurent de la “Insula Iubirii” a lăsat un bilet de adio

Fostul participant de la “Insula Iubirii” a scris un bilet de adio pentru familia sa înainte să se sinucidă într-un parc din Edmonton, situat în nordul Londrei. Tragedia s-a produs pe 16 martie. El a fost găsit spânzurat de o femeie care făcea jogging.

Conform presei din Marea Britanie, scrisoarea de adio a fost lăsată de Mike Thalassitis într-o carte, care se afla lângă trupul său, iar în rândurile scrise, el “și-a arătat intenția clară că viața lui ar trebui să se termine”.

Citește și...