Doliu la UTA Arad! Au murit într-un accident rutier, joi seară

Publicat: 26/10/2018 | 10:08

Doi membri ai galeriei echipei UTA au murit joi seară, 25 octombrie, după ce au fost implicaţi într-un accident rutier.

Conform Sport Arad, maşina în care se aflau patru persoane a căzut în gol de pe podul Micalaca, iar doi dintre pasageri au decedat. Unul a ajuns la spital, în stare gravă, iar ultimul e stabil. Cei patru se întorceau din comunca Vladimirescu, unde au participat la vopsitul scenografiei pentru derby-ul cu ASU Poli Timişoara. Galeria a anunţat că nu va mai face deplasarea la Timişoara, pentru meciul de sâmbătă, 27 octombrie.

Conform sursei citate, cei patru suporteri ai „Bătrânei Doamne” se aflau la bordul unui autoturism BMW. Şoferul a pierdut controlul maşinii, după care autovehiculul a lovit un stâlp amplasat pe podul Micalaca. În urma impactului, maşina a ricoşat spre balustrada de protecţie, care nu a putut ţine maşina pe pod. Autoturismul a căzut în gol, iar doi dintre pasageri au murit, unul fiind şoferul, în vârstă de 24 de ani. Celălalt suporter ar fi împlinit duminică vârsta de 21 de ani.

„Nu exista cuvinte care să poată exprima şocul şi tristeţea pe care o trăim. Doi dintre membrii peluzei noastre au murit în această seară într-un tragic accident petrecut după ce am terminat coregrafia pentru derby. Suntem profund afectaţi de cele întâmplate şi dorim să anunţăm că nu vom mai efectua deplasarea de sâmbătă. Odihniţi-vă în pace. Nu vă vom uita niciodată…„, se arată într-un mesaj postat pe pagina de Facebook Ultras Arad.

Rivalii de la Poli Timişoara au postat un mesaj de solidaritate în această dimineaţă: „Dumnezeu să-i odihnească! Fotbalul ne leagă pe toţi„. ASU Poli Timişoara şi UTA se vor înfrunta sâmbătă, de la ora 11:00, pe stadionul „Dan Păltinişanu”.