Doliu în lumea sportului! Ciclistul Michael Goolaerts a murit, după ce s-a accidentat în timpul cursei Paris-Roubaix: „Familia și apropiații i-au fost alături până în ultima clipă”

Publicat: 09/04/2018 | 10:10

Veste tristă în lumea sportului internațional! Ciclistul belgian Michael Goolaerts a încetat din viață pe un pat de spital din orașul francez Lille. Decesul a survenit din cauza unui stop cardiac, după ce ieri, sportivul a fost implicat într-un accident în cadrul cursei Paris-Roubaix. Michael Goolaerts avea 23 de ani.

Ciclistul Michael Goolaerts a căzut violent la kilometrul 109 al cursei, în sectorul Briastrea, după ce a fost implicat într-un accident teribil. În urma impactului, el s-a prăbuşit şi a rămas inconştient pe marginea drumului, potrivit The Mirror. Medicii care însoţeau sportivii în cursă i-au acordat primul ajutor pe caldarâm. Sportivul a fost resuscitat, făcându-i-se masaj cardiac. El a fost dus cu elicopterul la spitatul din Lille, unde, din nefericire, medicii nu au mai putut face nimic ca să îl salveze.

„Michael a murit la spitalul din Lille, la 22:40, în prezența membrilor familiei și a celor dragi. A făcut stop cardiac, iar medicii nu l-au putut salva”, sună comunicatul oficial al echipei sale, Vérandas Willems–Crelan.

Și reprezentanții echipei Verandas Willems-Crelan au scris pe Internet un mesaj în memoria ciclistului belgian Michael Goolaerts.

„Cu o tristeţe inimaginabilă anunţăm dispariţia colegului şi prietenului nostru Michael Goolaerts. El a murit duminică seară, la ora 22.40, la spitalul din Lille, alături de el pânbă în ultima clipă i-au fost familia şi apropiaţii lui”, a anunţat echipa rutierului pe Twitter.

 

 

Citește și...