Doliu uriaș în muzică. Cântărețul a fost împușcat. A murit la spital

Publicat: 11/01/2019 | 09:45

Lumea muzicii este în doliu, după ce un cântăreț a fost împușcat. Kevin Fret, în vârstă de 24 de ani, considerat o speranță pentru muzica pop, a fost omorât în timp ce se afla pe motocicletă. Nu s-a stins imediat, a fost dus la spital, medicii au încercat să îl salveze, însă din păcate nu s-a reușit.

Artistul de muzică trap Kevin Fret a fost împușcat mortal, în Puerto Rico, scrie Mirror. Cântărețul era un binecunoscut luptător al drepturilor comunității gay, fiind ucis în Santurce, San Juan, Puerto Rico.

În jurul orei 05.30 dimineața, a fost împușcat pe motocicleta lui. Deși a fost dus de urgență la spital, Fret a murit mai târziu. „Kevin a fost un suflet artistic, un visător cu o inimă marea. Pasiunea lui era muzica și mai avea multe lucruri de făcut. Violența trebuie să se oprească. Nu există cuvinte care să exprime ce simțim”, se arată în comunicatul transmis de managerul lui.

Elena Ionescu-Cojocaru a murit

Cântăreața de muzică populară Elena Ionescu-Cojocaru a murit la vârsta 68 de ani din cauza unor grave probleme cardiace, potrivit celor mai noi informații. Regretata artistă a înființat și coordonat grupurile pentru elevi “Altiţe dobrogene” şi “Fiii Dobrogei”. A fost profesoară de muzică, dar și solistă de muzică tradițional românească.

Unii dintre cei care au iubit-o pe cântăreață pentru vocea și talentul său au transmis mesaje sfâșietoare pe rețelele de socializare. “Dumnezeu să o odihnească pe cea care ne-a îndrumat pașii pe acest drum al muzicii populare! Un om bun, un profesor excelent, o mamă pentru toți elevii ei! Drum lin printre stele, doamna profesoară Elena Ionescu Cojocaru! Regrete eterne! Dumnezeu să o odihnească in pace” este mesajul unei foste eleve a Elenei Ionescu Cojocaru.

Citește și...