Doliu uriaș în televiziune. Faimoasa vedetă TV a murit la 59 de ani. Toți românii o îndrăgeau!

Publicat: 02/03/2019 | 10:07

Doliu uriaș în televiziune. Vestea a căzut ca un fulger, luând prin surprindere atât familia și prietenii, cât și telespectatorii care o urmăreau de foarte mulți ani. Moartea a fost fulgerătoare. Faimoasa vedetă TV avea doar 59 de ani. 

Actrița argentiniană Christian Bach a murit pe data de 26 februarie, la vârsta de 59 de ani. Familia îndoliată a făcut tristul anunț, menționând și că actrița Christian Bach a încetat din viață în urma unui stop respirator. (Prinde oferta Telekom)

„Dintotdeauna a fost dorința ei să păstreze problemele personale și familiare doar pentru noi, pentru a putea duce o viață normală, diferită de cea profesională, care presupune expunere mediatică. Această viață profesională ne determină azi să împărtășim cu voi această mare pierdere pe care a suferit-o familia noastră”, precizează comunicatul familiei.  (3 luni cadou la Mobil5)

Actrița Christian Bach a încetat din viață la 59 de ani

Actrița Christian Bach s-a născut în Argentina, pe data de 9 mai 1959. A studiat Dreptul, după care s-a mutat în Mexic cu intenția de a deveni actriță de telenovele. A jucat în telenovele precum „Și bogații plâng”, „Stăpâna”, „Impostoarea”, „Destine furate”. (5 euro/luna și ai net NELIMITAT)

În ceea ce privește viața personală, actrița a fost căsătorită cu Humberto Zurita, având și doi copii: Sebastian și Emiliano.  (Net NELIMITAT la 5 euro)

 

Citește și...