Domnul Problemă s-a reinventat! Cu ce se ocupă acum autorul hitului ”Beau, beau”

Publicat: 11/03/2019 | 08:41
Domnul Problemă s-a reinventat! Cu ce se ocupă acum autorul hitului ”Beau, beau”

În anul 2001, făcea furori cu piesa „Senorita (Beau, beau)”, care se auzea în toate discotecile din ţară. Iată ce face acum artistul, după 18 ani de la lansare.

Domnul Problemă ține azi cursuri de dezvoltare personală la o școală deschisă de soția lui, școală unde sunt programate cursuri motivaționale și unde – susțin specialiștii care predau – le sunt dezvăluire cursanților secretele succesului.

Am peste 20 ani de experiență în domeniul managementului și producțiilor muzicale, timp în care am descoperit metode creative și inovative de a-i ajuta pe oameni să își urmeze visurile”, a declarat Bogdan pentru libertatea.ro.

Așa se face că acum, Dl Problemă, ”tatăl” unor formații precum Todomondo, Free Dejays ori Alb&Negru, se recomandă ca specialist în team-building-uri corporate, evenimente de celebrare și traininguri tematice, precum și mentoring & training pentru dezvoltarea de abilități specifice – tehnici de comunicare non-verbală, branding personal sau dezvoltarea creativității în producții muzicale, publicitate. Surprinzător, printre elevii săi se află Aurelian Temișan.

Știu clar că, atât timp cât trăim, învățăm. Și cred cu tărie principiul asta. Nu putem fi perfecți în fiecare secundă însă important e să vrem să știm unde ne știm”, a mai explicat artistul.

Citește și...