Dorian Popa a ajuns la spital, iar medicul a intervenit imediat! Ce problemă medicală are carismaticul artist

Publicat: 20/05/2020 | 08:59

Dorian Popa a ajuns la spital, iar doctorul ales de el a intervenit imediat ca să-l scape de problema medicală. Potrivit declarațiilor făcute de carismaticul artist, de mai bine de o săptămână, s-a confruntat cu dureri insuportabile la genunchiul operat și, la un moment dat, abia mai putea urca scările. Apropiații și fanii l-au coplești cu numărul mare de mesaje de sănătate și alte gânduri pozitive.

Citește și: Nelson Modialu îl desființează pe Dorian Popa. Ardeleanul l-a ofticat pe cântăreț cu o piscină mult mai mare și la înălțime | VIDEO

Dorian Popa a ajuns la spital din cauza problemelor la genunchiul stâng

Dorian Popa nu a scăpat de problemele medicale de la genunchiul stâng, unde s-a operat în urmă cu aproape doi ani, după accidentarea suferită la filmarile pentru “Ultimul Trib”. De câteva zile bune, cântărețul a avut dureri cumplite și și-a sunat medicul ca să-l ajute în această situație delicată. El a realizat un vlog în timpul vizitei în cabinetul specialistului și puteți să-l urmăriți integral în videoclipul de mai jos.

“Încerc să îmi distrag atenția de la acul cel frumos și mare al domnului doctor, uitându-mă la fel și fel de lucruri legate de construcție. Astăzi injectăm acid hialuronic și cortizon”, a mărturisit  Dorian Popa în în timp ce stătea întins pe pat, iar medicul se pregătea pentru procedura care l-a scăpat temporar de dureri pe artist.

În vârstă de 31 de ani, carismaticul cântăreț are nevoie de tratament kinetoterapeutic, dar și de anumite injecții pentru afecțiunea sa.

Află și: Dorian Popa, prădat de hoți! Artistului i-a fost furat portofelul cu bani și acte

Dorian Popa, operație de 6 ore la genunchiul stâng, după accidentarea din Madagascar;  s-a ales cu 3 găuri și 2 tăieturi

În 2018, Dorian Popa s-a accidentat grav pe platourile de filmare ale emisiunii “Ultimul Trib”, iar când a revenit în România din Madagascar, el a intrat în sala de operații.

“Am 3 găuri și două tăieturi, pentru că sărăcul domnul doctor, operație de șase ore despre care v-am vorbit, abia a găsit ligamente. Ia vezi-l, domnule, pe piciorescu. Arată bine?! A, deci durerile astea-s normale?”, i-a transmis Dorian Popa în glumă medicului care l-a tratat în toamna anului 2018.

Nu rata: Râzi cu lacrimi! Ce comentariu i-a lăsat Codin Maticiuc lui Dorian Popa, după ce acesta s-a pozat în piscină de parcă merge pe apă ca Iisus! Răspunsul savuros al cântărețului

Descoperă și: Ce vedete fac cei mai mulți bani din internet!? Locul ocupat de Andra, Selly, Dorian Popa sau Adelina Pestrițu

Dorian Popa deține un Can-Am, pe care îl dorește modificat

După cum puteți observa atât în galeria de mai jos, dar și în cel mai nou episod de vlog, postat de artist pe contul său de YouTube, a realizat prima modificare la superbul model de Can-Am pe care în are în garajul vilei de peste 300.000 de euro.

Citește și: Andreea Bălan a spus câți bani câștigă din YouTube! Dorian Popa face mai mulți bani ca ea

Dorian Popa, cântăreț și actor

Dorian Popa (n.: 8 august 1988) a avut o copilărie foarte grea, după ce tatăl lui i-a părăsit. Mama a devenit automat şi tată pentru el şi fratele lui, Ciprian. Artistul trăieşte o frumoasă poveste de iubire alături de Claudia Iosif.