Dorian Popa, chestionat de Pepe: „Tu ai filmări cu tine făcând sex?”

Autor: Angie Voicu
Publicat: 07/06/2018 | 10:51

Dorian Popa este nelipsit de pe Youtube, acolo unde își ține fanii la curent cu tot ce face. Recent, cântărețul a filmat în culisele celui mai nou sezon Next Star, acolo unde colegii lui de platou l-au supus unor întrebări „picante”. Începând de la faptul că Dorian Popa nu i-a dat înapoi împrumutul lui Pepe, până la discuții despre viața intimă.  (Reduceri mari la jocuri PC)

Protagoniștii celui mai nou vlog al lui Dorian Popa au fost Pepe, Dan Negru, Lidia Buble, Răzvan Simion, Șerban Copoț și staff-ul de la Next Star. După ce colegii lui s-au amuzat pe seama unui presupus împrumut neachitat de opt luni, au început să îl chestioneze în legătură cu treburi mai „serioase”.  (Promotiile zilei la monitoare)

„Dorian, pe bune, mi se pare nesimțire să nu îi dai banii lui Pepe!”, i-a spus Dan Negru cântărețului.

„Așa ai spus? Că nu ți-am dat?”, s-a apărat Dorian Popa.

„Păi, nu mi-ai dat banii! Încă! Mă, mi-ai cerut că n-ai bani și ți-am dat? Dă-mi banii! Ai de sezonul trecut să-mi dai bani. Mi-a mai dat din ei. Mi-a dat odată 30 de lei.”, a adăugat Pepe.

„Ok, dar ai spus la cameră ce faci de ăia 5.000? Adică, pe bune, eu banii ți-i dau, dar….”, i-a replicat Dorian.

De aici la picanterii n-a mai fost decât un pas. Aflați în platoul emisiunii muzicale, înainte de începerea filmărilor, Pepe i-a pus o întrebare „deocheată” lui Dorian Popa: „Tu ai filmări cu tine când faci sex? Nu? Dar vrei?”.

„N-am, dar plănuiesc ceva pentru 1 milion! (de subscriberi n.r)”, a răspuns Dorian Popa.

„N-ai înțeles întrebarea! Tu cu tine când faci sex. Nu cu tine când faci sex cu altcineva. Deci tu cu tine întreba Pepe, nu cu altcineva”, a intervenit Dan Negru.

„Deci n-ai video cu tine masturbându-te?”, a insistat Pepe. Dorian Popa s-a amuzat, dar nu i-a mai lăsat să continue: „Gata, că deja ne omoară Pepe cu montajul!”.

 

Citește și...