Dorian Popa i-a dat un ultim avertisment hoțului care i-a furat pistolul şi o sumă mare de bani: „Îi promit că o să-l găsesc și nu o să-i fie bine”

Publicat: 16/05/2018 | 17:19

La o zi după ce a fost jefuit, Dorian Popa a făcut noi declarații despre ceea ce i s-a întâmplat. (Află aici cum poți câștiga și tu de acasă chiar și 10.000 de euro lunar). Artistul a povestit că aseară, la câteva ore de la incidentul neplăcut, el a mers la o secție de poliție, iar oamenii legii au luat mai multe amprente de pe bolidul de lux din care i-au fost extrase mai multe lucruri, inclusiv pistolul airsoft pe care îl deţinea, dar și 500 de euro.

Citește și: Dorian Popa și-a umplut trupul de tatuaje! Ce și-a desenat artistul

El are mari șanse ca polițiștii să prindă făptașul, pentru că acesta a fost fotografiat de vecinele lui Dorian Popa în flagrant delict. În cadrul interviului oferit în urmă cu puțin timp, Dorian Popa i-a transmis la TV hoțului că îl așteaptă ca să își ceară scuze. În cazul în care nu va face asta curând, atunci, el va lăsa oamenii legii să își facă treaba. (Află aici cum poți câștiga și tu de acasă chiar și 10.000 de euro lunar).

„Asta s-a întâmplat: am fost jefuit. Ieri, în jurul orei 19:30, am venit acasă, obosit și am urcat ca să dorm puțin. Mi-au scris vecinele pe Instagram: «Dorian, ai rugat pe cineva să îți ia ceva din mașină». Am văzut poza cu băiatul plecând. (…). Am încredere și în Poliție, am fost la secție și polițiștii au luat amprente de pe toată mașina. (…). Nu se mai poate, chiar așa! (….).

Citește și: Dorian Popa s-a plimbat doar în chiloți pe străzile din București!

Îl înștiințez pe această cale și vreau să-mi spună: «Îmi pare rău, nu știu ce a fost în capul meu». În caz contrar, eu îi promit că o să-l găsesc și nu o să-i fie bine.  (…). Nici el nu a făcut bine că a urcat în mașina mea, pe care am lăsat-o deschisă. Da, am fost un dobitoc că am uitat mașina deschisă”, a declarat artistul în cadrul emisiunii”Acces Direct”.

Citește și: Diana Dumitrescu, fată rea lângă Dorian Popa: ”Nu mă sărut cu el…”

Simona Gherghe, jefuită: „Cred că e vândută și banii chetuiți”

La un moment dat, prezentatoarea emisiunii „Acces Direct” a mărturisit că și ea a fost victima unui hoț. Tâlharul i-a luat bicicleta din fața casei.

„Mie și altor doi vecini ne-au luat bicicletele… într-un cartier rezidențial s-a întâmplat. Cred că e vândută și banii cheltuiți deja. (…). Eu sper că tu o să fii mai norocos și o să îțio recuperezi bunurile”, a spus Simona Gherghe.

Dorian Popa, cântăreț și actor

Dorian Popa (8 august 1988) a avut o copilărie foarte grea, după ce tatăl lui i-a părăsit. Mama a devenit automat şi tată pentru el şi fratele lui, Ciprian. Artistul trăieşte o frumoasă poveste de iubire alături de Claudia Iosif.

Citește și...