Dorian Popa, primele imagini în rolul de co-prezentator în emisiunea lui Capatos! A venit în scaun cu rotile

Publicat: 26/09/2018 | 07:58

După ce s-a accidentat în cadrul show-ului ”Ultimul Trib”, Dorian Popa a devenit co-prezentatorul lui Dan Capatos, la Xtra Night Show, în locul Anisiei Gafton. Artistul a debutat în emisiune în scaun cu rotile!

Dorian Popa și-a făcut intrarare în platoul de televiziune într-un scaun cu rotile, luni seară (23 septembrie). Bordea a fost cel care i-a împins căruciorul. El a fost accidentat grav la „Ultimul trib”, atunci când i-a sărit genunchiul în timpul unei probe sportive.

Cântărețul a avut nevoie de o intervenție chirurgicală dificilă și a stat la pat mai bine de o lună și jumătate. După ce și-a revenit, Dan Capatos i-a propus să facă parte din echipa lui, după plecarea Anisiei Gafton Acum, Dorian Popa face echipă pe canapeaua lui Capatus cu Cătălin Bordea şi Vika Jigulina, dj-ul care se află la butoane în locul lui Silviu Andrei.

„Am șase săptămâni de când stau imobilizat în pat!. Voi sunteţi primii care m-aţi scos din casă. Am stat 6 ore în operaţie. A fost o intervenţie foarte grea”, a spus Dorian Popa la Xtra Night Show

Citește și...