Dorian Popa și-a șocat fanii, după ce a apărut în scaun cu rotile. Ce s-a întâmplat cu artistul. FOTO

Autor:
Publicat: 12/08/2020 | 09:37
Dorian Popa și-a șocat fanii, după ce a apărut în scaun cu rotile. Ce s-a întâmplat cu artistul. FOTO

Dorian Popa a reușit să-și șocheze fanii, cu ultima ipostază în care s-a afișat. Mai exact, pe contul lui de Instagram, artistul a postat o fotografie în care apare în scaun cu rotile și toată lumea s-a întrebat ce anume s-a întâmplat cu el.

Știm cu toții că Dorian Popa este omul surprizelor, doar că, uneori, artistul le face fanilor săi cele mai…ciudate surprize!

Pe contul său de Instagram, Dorian Popa a postat o fotografie în care se află în scaun cu rotile, iar privirea sa este departe de a fi una normală.

Mai mulți internauți s-au întrebat dacă nu cumva artistul a pățit vreun lucru rău, însă totul face parte din noul proiect al domnului Hâtz, cel mai probabil filmarea unui videoclip sau chiar a unui vlog, așa că cei care îl urmăresc și îl iubesc pot sta liniștiți.

Dorian Popa l-a impresionat pe Mircea Badea

Dorian Popa i-a atras atenția lui Mircea Badea, realizatorul emisiunii ”În gura presei”, de pe Antena 3, prin numărul mare de urmăritori pe Instagram. Două milioane a strâns vedeta din showbiz, iar Badea a exclamat: ”E genial!”

”Mulțumesc, Doamne, pentru două mili, vă mulțumesc vouă pentru două mili, ne vedem în călătoria până la 3. Hâtz, Johnule!”, a spus Dorian Popa atunci când a atins impresionanta cotă pe Instagram.

Chiar ”severul” Mircea Badea, de la Antena 3, a rămas impresionat. ”Deci este urmărit de două milioane de oameni și, îți dai seama, am studiat și eu fenomenul. M-am uitat să văd și eu ce face Dorian Popa. Este genial! Este absolut genial. Face foarte mulți bani pe bază de Instagram și influencereală din asta. Și este atât de tare, de ce? Cred că are vreo șapte cuvinte pe care le folosește, șapte cuvinte… Din șapte cuvinte, are 2 milioane de followeri și face mulți bani.

Și pe alea șapte cuvinte le spune mereu la fel. La fel spune orice! De două săptămâni, de când îl urmăresc, ca să deslușesc ingredientele succesului la publicul tânăr care ne va plăti nouă pensiile, am constatat că zice: Hârz, Johnule! Asta e de bază! La orice postare despre orice spune ”Hâtz, Johnule!”, nu știu exact ce înseamnă. Zice mereu cu aceeași intonație: ”Hâtz, Johnule, ce taaare e!”. (…) Mai zice: ”Așa, tatăăă! Swipe, swipe!”. Swipe înseamnă că să dai cu degetul în sus pe ecran și să te duci pe site-ul care-ți dă pateuri, cauciucuri sau ce vinde el în momentul ăla. Asta e tot ce zice: ”Hâtz, Johnule, ce taaare. Așa, tatăăă! Swipe, swipe!”, a spus Mircea Badea.