Dorin Cioaba, regele international al romilor, nu si-a platit datoriile catre stat. “Suma este prea mare, vad eu ce fac”

Publicat: 08/10/2013 | 00:38
Dorin Cioaba, regele international al romilor, nu si-a platit datoriile catre stat. “Suma este prea mare, vad eu ce fac”

Dorin Cioaba, auto-incoronatul rege international al romilor, nu si-a platit anumite datorii pe care le are catre stat, motiv pentru care pe site-ul Primariei Sibiu a fost postat un anunt prin care acesta este somat sa-si achite restantele.

Somatiile de plata au fost emise atat pentru Dorin Cioaba, cat si pentru Sighisoara, sotia sa, insa cei doi nu au scos pana in prezent bani din buzunar pentru a plati. “Mi-au venit intr-adevar mai multe somatii de plata, insa cred ca este o greseala, va trebui sa verific. Suma de 8.000 lei mi se pare mult prea mare, nu are cum sa fie atat”, a declarat Dorin Cioaba pentru CANCAN.ro.

Acesta spune ca o parte din suma pe care o are de platit ar reprezenta amenzi le de circulatie pe care le-a primit sotia sa. “Cred ca vreo 2.500 lei, mai aveam si eu ceva de platit, insa pana la 8.000 este cale lunga, nu stiu cum s-a ajuns la aceasta suma. O sa ma interesez si voi rezolva situatia”, a mai spus Dorin Cioaba.

(B.G.)