FOTO. Dorian Popa, încă o “aroganță”. Ce număr și-a pus la mașină

Publicat: 11/03/2019 | 16:06

Dorian Popa și-a surpins din nou prietenii virtuali. Recent, pe contul personal de socializare, s-a fotografiat lângă o mașină cu numărul de înmatriculare “HATZ”. Ca de obicei, reacțiile au fost împărțite. Unii l-au criticat pe artist, în timp ce alții s-au amuzat când au văzut imaginea.

De precizat că Dorian Popa a fost implicat, săptămâna trecută, într-un accident rutier. Vina i-a aparținut în totalitate. Vedeta a lovit cu bolidul său mai multe mașini, aflate în zona Universitate din București.

La scurt timp, Dorian Popa s-a amuzat de situație pe Instagram, ocazie cu care i-a liniștit pe fani, asigurându-I că nu au motive să se îngrijoreze.

Hâtz, Johnule, din când în când, lucrurile mai merg și rău. Asta este, n-avem ce să facem, bine că toată lumea e teafără și bine că avem asigurările necesare. Bă cred că eu sunt singurul om din lume care putea să supere atâția oameni într-o singură fracțiune de secundă. Motiv pentru care îmi cer scuze oficial de la toată lumea. Asta aste, carambolul a fost mai carambol decât ne așteptam. Ne punem cenușă în cap și ne asumăm„, a spus, la momentul respectiv, Dorian Popa.

Citește și...