Dorit înapoi de Gigi Becali la FCSB, Nicolae Dică alege FC Argeș!

Autor: Cristian P
Publicat: 04/06/2019 | 09:26
Dorit înapoi de Gigi Becali la FCSB, Nicolae Dică alege FC Argeș!
Aflat pe lista lui Gigi Becali ca posibil succesor al lui Mihai Teja, tehnicianul Nicolae Dică a ales FC Argeș.

Fostul principal al FCSB-ului, demis de Gigi Becali la finalul anului trecut, nu a uitat tratamentul la care a fost supus de finanțatorul roș-albaștirlor și a preferat provocarea numită FC Argeș, semnând un contract valabul pe trei ani cu gruparea din liga secundă . în detrimentul unui nou angajament cu FCSB.

„Bine ai revenit, Nicolae Dică! Conducerea clubului nostru a ajuns la un acord cu Nicolae Dică pentru postul de manager general al echipei FC Argeş. Acesta a semnat un contract pe 3 sezoane, obiectivul fiind promovarea în Liga I. Nicolae Dică este antrenorul cu care Piteştiul a reuşit în sezonul 2016-2017 promovarea în liga secundă”, se arată într-un comunicat oficial al clubului piteștean.

Tehnicianul a declarat că este pregătit de această nouă provocare la echipa care l-a lansat în fotbalul mare și le-a promis fanilor piteșteni că va face tot ce depinde de el să ajungă în Liga 1 cu FC Argeș.

„Vin cu inima deschisă la FC Argeş şi cu o mare dorinţă de a face performanţă. Am semnat un contract pe 3 sezoane cu FC Argeş, iar obiectivul este promovarea în Liga I. Rolul meu va fi de manager. Va fi o muncă foarte grea pentru că Liga a II-a este mult mai puternică decât înainte, dar ştiu la ce mă înham. Vreau să fac performanţă la Piteşti şi să readuc clubul acolo unde îi este locul, în Liga I”,  a declarat Nicolae Dică.

 

Citește și...