Două fetițe de 8 și 9 ani din Neamț, ademenite cu bomboane de un pedofil de 53 de ani!

Autor: Angie Voicu
Publicat: 17/05/2018 | 08:29
 Un nou caz de pedofilie! Două fetițe de 8 şi 9 ani dintr-un sat din judeţul Neamţ au fost la un pas să devine victimele unui pedofil! Individul le-a ademenit în casa lui cu bomboane, după care a încercat să le dezbrace şi să le abuzeze. Fetiţele au reuşit să scape. Din fericire, bărbatul a fost prins și este acum este în arest, fiind acuzat de corupere sexuală a unor minore.
 
Cele două fetițe se jucau împreună lângă casa unde locuiește bărbatul suspectat de pedofilie. Bărbatul le-a invitat în curte ca să le dea dulciuri, iar fetițele l-au urmat. Tatăl unueia dintre fetițe l-a confruntat pe bărbat, dar suspectul nu a recunoscut nimic. Abia când l-a ameninţat că sună la poliţie, individul ar fi căzut în genunchi şi le-ar fi cerut iertare.

Bărbatul s-a asigurat că fetițele nu pot ieși din curte

„Le-a luat mâna pe după cap, le-a îmbrăţişat şi întâi a atacat-o, e cam dur spus, a pipăit-o. Fetiţa mea a rămas aşa, ca stânca, nu ştia ce se întâmplă cu ea. Şocată. După aia, văzând că fetele vor să plece, a cedat, dânsul le-a deschis poarta şi le-a trimis. La poartă, avea două încuietori. Avea o încuietoare care era mai jos şi una care era mai sus. A blocat încuietoarea care era mai sus, ca fetele să nu aibă posibilitatea să descuie poarta, ”, a povestit tatăl uneia dintre copile, potrivit observator.tv.
Suspectul este un bărbat de 53 de ani din Săbăoani, este cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunii de corupere sexuală a minorilor. Băbatul este căsătorit şi are un băiat major. Vecinilor nu le-a venit să creadă când au aflat. Dacă va fi găsit vinovat, bărbatul riscă între 1 şi 5 ani de închisoare.

„El lucrează în Austria şi are o femeie frumoasă. Ce minte, nu pot să-mi dau seama. Eu n-aş fi crezut să facă aşa ceva”, spun oamenii.

 

Citește și...