Două grupări interlope au ajuns la cuțite! Implicat este și clanul Corduneanu

Autor:
Publicat: 03/09/2020 | 10:07
Două grupări interlope au ajuns la cuțite! Implicat este și clanul Corduneanu

Este din nou scandal în lumea interlopă, după ce două clanuri au ajuns la cuțite! Este vorba despre clanul Luptătorilor și clanul Corduneanu, iar cel dintâi este acuzat de faptul că a vrut să incendieze un imobil al Cordunenilor.

Potrivit informațiilor oferite de bzi.ro, două clanuri interlope au fost puse față în față, iar războiul dintre ele se pare că a început pe fondul unor declarații surpărătoare, făcute pe Facebook.
Ulterior, declarațiile de pe rețeaua de socializare s-au mutat în instanță. Mai exact, magistrații Judecătoriei Iași au amânat procesul în car 5 membri ai clanului Luptătorilor sunt puși sub acuzație că au vrut să incendieze un imobil ce aparține clanului Corduneanu.

Este vorba despre Eugen Preda, Mihai Naca, Bogdan Ionuț Sandu, Marian Naca și Constantin Cristian Badea.

Mai mulți membri ai clanului Luptătorilor, săltați de mascați

Nu este prima dată când clanul Luptătorilor are probleme cu legea. La finalul anului 2019, mai mulți membri ai grupării interlope au fost aduși la audieri, după ce au fost săltați de mascați. În ceea ce privește situația actuală, sursa citată menționează faptul că scandalul a început în urma unor declarații făcute pe Facebook de către un luptător din Marea Britanie, apropiat al clanului Corduneanu.

Bogdan Corduneanu, săltat de mascați și dus în arest

În urmă cu 2 zile, Bogdan Corduneanu a fost săltat de oamenii legii, după ce a încălcat prevederile controlului judiciar sub care era pus în 2 dosare, din cauza unui scandal provocat la o terasă din Iași, dar și pentru șantaj.

Potrivit informațiilor oferite de bzi.ro, Bogdan Corduneanu a fost trimis în judecată la începutul lunii trecute, în stare de control judiciar. Ieri seară, mascații l-au luat pe sus pe Corduneanu și l-au dus în arestul Iași, din cauza faptului că a încălcat prevederile controlului judiciar sub care era pus.

În luna august, Corduneanu a fost trimis în judecată, însă nu singur, ci alături de un prieten bun, care a mințit pentru el, mai afirmă sursa citată. Totul s-a întâmplat după ce Bogdan Corduneanu a generat un scandal la o terasă din Iași și a folosit, fără drept, obiecte periculoase. În seara respectivă, interlopul a fost prezent la un eveniment la care a cântat Dan Ciotoi, la terasa din Iași cu pricina.