Două persoane au fost reținute în urma perchezițiilor efectuate la domiciliile unor participanți la mitingul din 10 august. Acuzațiile procurorilor sunt foarte grave

Publicat: 11/10/2018 | 18:21

Două persoane au fost reținute în urma perchezițiilor efectuate azi-dimineață la domiciliile unor protestatari care sunt acuzați că ar fi lovit jandarmii în timpul mitingului din 10 august, desfășurat în Piața Victoriei. Conform unui comunicat transmis de Inspectoratul General al Poliției, s-a dispus reținerea celor două persoane, ele urmând a fi prezentate judecătorului de drepturi și libertăți de la Judecătoria Sectorului 1, cu propunerea de arestare preventivă.

”Prin ordonanța procurorului din 11.10. 2018, s-a dispus punerea în aplicare a acțiunii penale față de două persoane pentru săvârșirea în concurs ideal a infracțiunilor de ultraj și tulburarea ordinii și liniștii publice”, se arată în comunicatul transmis. Până la această oră, numele celor două persoane reținute nu au fost date publicității.

CITEȘTE ȘI: ALEX VELEA, LA MITINGUL DIASPOREI. GESTUL FĂCUT DE IUBITUL ANTONIEI

Două persoane au fost reținute în urma perchezițiilor efectuate azi-dimineață.  Trei protestatari acuzați de ultraj

Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului au efectuat, joi, mai multe percheziții la domiciliul unor protestatari acuzați că la mitingul din 10 august au lovit jandarmii, informează Poliția Capitalei, care a participat la acțiune.

Procurorii de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 continuă cercetările în dosarul de ultraj deschis după violențele de la protestul din 10 august.

„La data de 11.10.2018 au fost efectuate în baza autorizațiilor obținute de la judecătorul de drepturi și libertăți de la Judecptoria Sectorului 1 București percheziții la domiciliile a trei persoane, necesare pentru aflarea adevărului în prezenta cauză”, informează reprezentanții Poliției Capitalei. La această acțiune au participat și echipaje ale Poliției Capitalei.

CITEȘTE ȘI: MITINGUL DIASPOREI. REACȚIA JANDARMERIEI DUPĂ VIOLENȚELE DIN PIAȚA VICTORIEI

Citește și...