Alex Velea, la mitingul diasporei. Gestul făcut de iubitul Antoniei

Publicat: 11/08/2018 | 12:05

Ieri, în timp ce Piața Victoriei din fața Guvernului devenea din ce în ce mai neîncăpătoare pentru oamenii sosiți la mitingul diasporei, a fost surprins la un moment dat și Alex Velea. Artistul se afla într-o mașină condusă de unul dintre prietenii săi și el a făcut un gest apreciat de mulți dintre protestatarii care l-au văzut. Imaginea a fost imortalizată și a ajuns pe Internet.

Citește și: Mitingul diasporei. Reacția Jandarmeriei după violențele din Piața Victoriei

În vârstă de 34 de ani, Alex Velea a trecut ieri prin Piața Victoriei, unde începuse de ore bune mitingul diasporei, în timpul căruia s-au produs numeroase violențe, iar un angajat al Jandarmeriei Române riscă să rămână paralizat pe viață. Aflat pe scaunul din dreapta a autoturismului condus de un prieten, cântărețul a făcut un semn prin care i-a încurajat pe cei ieșiți în stradă să protesteze, conform Libertatea. Gestul lui a fost apreciat de toți cei care l-au remarcat.

Citește și: Alex Velea, la momentul adevărului. Artistul nu a mai mers cu trenul din 2006! Care este motivul

Potrivit celor mai recente imagini postate de iubitul Antoniei pe contul său de Instagram, el se îndrepta spre Bacău, unde a susținut un concert de zile mari. Pe una dintre filmările făcute publice de Alex Velea se aude cum au fost încurajați spectatorii veniți la show :“Cântați cu noi, Bacău”.

Citește și: Iubita lui Alex Velea, în colimatoriul lui Cristi Brancu: “Lacrimile Antoniei: iubita perfectă, mama imperfectă”

 

Sursa foto: Vlad Chirea

Citește și: Alex Velea, dezvăluiri despre viața de cuplu cu Antonia. “Există bătăi în familia noastră!”

Alex Velea și Antonia se iubesc de mai bine de patru ani

Alex Velea s-a născut pe 13 mai 1984 în Craiova. El s-a căsătorit în 2010, dar mariajul cu Ana a durat până în 2014, când au divorțat. De când a cunoscut-o pe Antonia, lumea lui s-a schimbat complet. Cei doi artişti au împreună doi copii: Dominic (n.: 27 decembrie 2014) şi Akim Alexandru (n.: 7 decembrie 2016). Cântăreaţa mai are o fiică, pe Maya, din căsnicia cu Vincenzo Castellano. Pentru custodia fetei, cei doi foşti ce ceartă de câţiva ani. Maya Rosaria Castellano s-a născut pe 28 august 2010. În prezent, ea locuieşte în Italia alături de bunicii lui Vincenzo.

Recomandarea CIAO.RO