Două românce, în stare critică după un accident cumplit produs în Italia! Mașina în care se aflau s-a izbit de un TIR

Publicat: 02/11/2018 | 11:49

Accident teribil în Italia, miercuri dimineață (31 octombrie), puțin înainte de ora 7, pe SP 236, la Montichiari, în apropiere de Brescia. O româncă se află în stare critică, iar prietena ei a fost rănită grav. Mașina în care cele două erau s-a izbit frontal de un TIR. 

Cele două românce se aflau la bordul unui VW Golf, la volan fiind o tânără de 33 de ani. Polițiștii spun că maşina avea o viteză excesivă, iar pe fondul şoselei umede şi a ploii torenţiale şoferiţa a pierdut controlul volanului şi a intrat pe contrasens într-un TIR, relatează observator.tv. Roata camionului a fost făcută praf în urma impactului puternic, iar mașina celor două românce a ajuns un morman de fiare.

Șoferița este în stare critică

Șoferița este în stare critică, fiind dusă la spital la Brescia cu elicopterul, cu cod roşu. Cealaltă româncă este şi ea grav rănită. Şoferul TIR-ului, un bărbat de 57 de ani, a scăpat nevătămat. Traficul a fost blocat mai multe ore pe ambele sensuri, din cauza accidentului. Cu o doar zi înainte, alte trei românce au fost victime într-un accident de circulaţie în Italia, când se întorceau de la o petrecere de Halloween.

În urma impactului, cele trei românce şi şoferul Smart-ului, un italian din Pescara, au ajuns la spital. Şoferul Opelului a scăpat nevătămat.

Citește și...