Două surori din Ploiești, dispărute de patru zile! Părinții se gândesc la ce e mai rău. ”Vă rugăm, ajutați-ne!”

Autor:
Publicat: 15/07/2020 | 23:16
Două surori din Ploiești, dispărute de patru zile! Părinții se gândesc la ce e mai rău. ”Vă rugăm, ajutați-ne!”

În urmă cu patru zile două surori din Pitești au dispărut fără urmă. Fetele nu s-au mai întors acasă, iar părinții sunt în culmea disperării.

După ce au așteptat în zadar ca cele două fete se întoarcă acasă, părinții au contactat autoritățile și au cerut ajutorul. Potrivit IPJ Prahova, cele două fete au dispărut de acasă în urmă cu patru zile. Părinții lor au alertat autoritățile marți, 14 iulie, în jurul orei 21:30, aceștia precizând că adolescentele au plecat acasă pe 11 iulie în jurul prânzului și de atunci sunt de negăsit. (CITEȘTE ȘI: DE-A RÂSU’-PLÂNSU’! UN BĂRBAT DIN SUCEAVA ȘI-A DAT SOȚIA DISPĂRUTĂ ȘI… E INCREDIBIL UNDE AU GĂSIT-O OAMENII LEGII)

Miteluț Andreea-Bianca este una dintre fete. Aceasta are 14 ani, iar semnalmente ei sunt: 1,63 metri înălțime, 55 kg, păr șaten, ochi căprui. La data plecării, minora purta tricou de culoare neagră cu dungă albă pe mânecă, pantalon de trening de culoare neagră având o dungă albă pe lateral și papuci de culoare albastră cu roșu.

De asemenea, sora ei, Miteluț Maria-Izabela, în vârstă de 13 ani, nu a mai luat legătura cu familia de pe 11 iulie. Semnalmente ei sunt: 1,60 metri înălțime, 50 kg, păr blond, ochi albaștri. La data plecării, minora purta tricou de culoare verde, pantaloni scurți tip blug și pantofi sport (teniși) de culoare albastră cu alb.

Părinții sunt disperați

Cele patru zile de când fetele au dispărut au reprezentat un adevărat coșmar pentru părinți, care au încercat să de urma lor. Însă nimeni nu pare să știe nimic, iar fetele sunt de negăsit. (VEZI ȘI: TRUPUL COPILULUI DE 12 ANI DISPĂRUT ÎN APELE MĂRII A FOST GĂSIT ÎNTRE STABILOPOZII DIN MAMAIA)

Polițiștii IPJ Prahova continuă căutările și la această oră. Persoanele care pot oferi detalii despre persoanele dispărute sunt rugate să apeleze numărul unic de urgență 112 sau cea mai apropiată unitate de poliție.