Dovada că Andreea Bălan a depășit durerea despărțirii de George Burcea! Cum a demonstrat că merge mai departe: „O femeie determinată să…”

Publicat: 01/06/2020 | 09:55
Dovada că Andreea Bălan a depășit durerea despărțirii de George Burcea! Cum a demonstrat că merge mai departe: „O femeie determinată să…”

Andreea Bălan dovedește că viața merge mai departe! Deși se află în plin divorț de tatăl fetițelor sale, artista le arată mereu fanilor că este puternică și nu o doboară absolut nimic. Mai mult, Andreea Bălan este mai sigură ca niciodată că se va ridica mult mai puternică în urma acestei perioade grele din viața ei. 

Andreea Bălan a trecut prin multe lucruri neplăcute în această jumătate de an. Vedeta și-a anunțat separarea de George Burcea în luna ianuarie, atunci când a și început să scoată la lumină detalii șocante din mariajul lor. Timpul a trecut și se pare că totul a „călit-o” pe artistă, căci astăzi este mai puternică și mai determinată să lase trecutul în spate și să se bucure de tot ceea ce îi oferă viața.

NU RATA – ANDREEA BĂLAN S-A SUPĂRAT PE DAN CAPATOS, ÎN DIRECT, LA TV! „NU ÎMI PLACE! AM ZIS CĂ NU MAI VIN LA VOI ŞI…”

Pe contul ei de Instagram, Andreea Bălan a postat o fotografie cu ea, alături de un mesaj prin care le-a dat de înțeles fanilor săi că depășește, ușor-ușor, durerea despărțirii de tatăl fetițelor sale.

„Nu există forță mai puternică decât o femeie determinată să se ridice” a scris Andreea Bălan, în dreptul postării.

Andreeea Bălan își dorește să iubească din nou

Sinceră și asumată, așa cum știm cu toții că este, Andreea Bălan i-a mărturisit lui Dan Capatos că își dorește să o ia de la capăt în dragoste, însă trebuie să mai aștepte o perioadă, pentru că despărțirea de George Burcea este mult prea recentă și are nevoie de timp pentru a-și vindeca rănile.

Întrebată fiind de moderatorul de la Xtra Night Show dacă mai vrea sau nu să se căsătorească, Andreea Bălan a punctat că, pentru moment, nu-și mai dorește acest lucru, însă dacă se va întâmpla, îl va primi cu inima deschisă. Cântăreața a vorbit și despre faptul că George Burcea vine să-și viziteze fetițele, o dată pe săptămână.

CITEȘTE ȘI – ANDREEA BĂLAN, MESAJE DUREROASE PENTRU GEORGE BURCEA ÎN NOUA PIESĂ, “AM CREZUT ÎN BASME”! BĂRBATUL MISTERIOS DIN VIDEOCLIP SEAMĂNĂ CU TATĂL FIICELOR SALE

„Sunt tânără! Îmi doresc pe cineva care să mă iubească…Acum ți-aș spune că nu m-aș mai căsători, dar nu se știe, peste câțiva ani. Îmi doresc foarte mult iubire. Deși par foarte dură, la bază sunt un om foarte sensibil, am două personalități. Îmi doresc foarte mult să-mi găsesc pe cineva care să mă iubească și pe care să-l iubesc, îmi doresc iubire. George vine o dată pe săptămână la fetițe, e musai să vină. Vrea, nu vrea, vine”, a spus Andreea Bălan, în platoul lui Dan Capatos.