Dr. Monica Pop, previziuni sumbre în privința vaccinului împotriva Covid-19! „Nu mai repede de zece ani…”

Autor:
Publicat: 24/07/2020 | 23:05
Dr. Monica Pop, previziuni sumbre în privința vaccinului împotriva Covid-19! „Nu mai repede de zece ani…”

Dr. Monica Pop a făcut previziuni sumbre legate de apariția mult așteptatului vaccin împotriva coronavirusului. Aceasta susține că este destul de probabil ca vaccinul să nu fie descoperite sau cel puțin să nu apară prea curând.

Monica Pop este foarte sceptică în privința dezvoltării unui vaccin împotriva virusului Sars-CoV-2. Aceasta a comparat virusul cu alte boli care deși există de foarte mult timp, nu a fost posibilă descoperirea unui vaccin pentru ele. (CITEȘTE ȘI: SCANDAL MONSTRU ÎNTRE MONICA POP ȘI VIRGIL MUSTA! CE-ȘI REPROȘEAZĂ CEI DOI MEDICI)

„Dacă pentru HIV nu este nici acum vaccin și de când există boala asta… Deci, eu cred că nu. Și, dacă va exista, în orice caz, nu mai repede de zece ani! Dar nu e ok să vină repede, să știți.

Trebuie testat și văzut dacă nu are efecte secundare. Uitați ce se întâmplă acum. E foarte important lucrul acesta! Dacă se inventează un vaccin și el face mai rău decât virusul, am făcut ce?! Deci, nu se poate repede!”, a declarat Monica Pop, la Antena 3.

Monica Pop a mai subliniat că procesul de testare în cazul vaccinurilor durează foarte mult.

Coronavirus în România

În lipsa unui vaccin epidemia de coronavirus continuă să se extindă și să facă victime. Până astăzi, 24 iulie, pe teritoriul României, au fost confirmate 42.394 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus (COVID – 19). 25.349 de pacienți au fost declarați vindecați și 2.918 pacienți asimptomatici au fost externați la 10 zile după depistare.

În urma testelor efectuate la nivel național, față de ultima raportare, au fost înregistrate 1.119 cazuri noi de persoane infectate cu SARS – CoV – 2 (COVID – 19), acestea fiind cazuri care nu au mai avut anterior un test pozitiv. (VEZI ȘI: CE SPUNE MEDICUL MONICA POP DESPRE BOLNAVII DE COVID-19 CARE REFUZĂ INTERNAREA)

Distinct de cazurile nou confirmate, în urma retestării pacienților care erau deja pozitivi, 470 de persoane au fost reconfirmate pozitiv. Până astăzi, 2.150 persoane diagnosticate cu infecție cu COVID-19 au decedat.