Dragostea a învins! Ea este ”sirena” pentru care ”Rambo” Turcu a luptat ca-n Afganistan!

Publicat: 01/08/2016 | 19:37

Adi ”Rambo” Turcu are, în sfârşit, motive de fericire! După ce a luptat luni de zile pentru inima Adelinei Nica, fiul milionarului Vasile Turcu a obţinut ceea ce şi-a dorit. Adi şi Adelina formează, din nou, un cuplu, iar Cancan.ro, site-ul nr.1 din România, i-a filmat în timp ce petreceau momente de neuitat pe litoralul românesc.

Relaţia lui ”Rambo” cu Adelina a fost până acum una cu năbădăi. Cei doi s-au iubit cu foc până în momentul în care bruneta a decis că fiul lui Turcu nu mai e bărbatul ei preferat, deoarece era prea posesiv. La scurt timp, l-a înşelat pe fostul ei prieten cu Rocky, pe numele lui de scenă Robert Ţiganu, actul adulterin consumându-se în apartamentul unui prieten de-al lui Robert, Alex Tudose.

Adelina şi fiul lui Turcu au mers împreună la Mamaia.
Adelina şi fiul lui Turcu au mers împreună la Mamaia.

Cunoscut drept un mare răzbunător, ”Rambo” a chemat mai mulţi bodyguarzi şi i-a aplicat lui Tudose o corecţie fizică soră cu moartea. De altfel, aceiaşi bodyguarzi au fost angajaţi de Turcu Jr. să o urmărească pas cu pas pe Adelina, intervenind uneori brutal când aceasta cădea ”pradă” vreunui flirt. 

De asemenea, ”Rambo” nu s-a ferit niciodată să intervină chiar el însuşi, când a fost cazul. În urmă cu câteva luni, Adelina a mers cu o prietenă în Spania, iar când a aflat, Adi s-a urcat, beat, la volanul Porsche-ului Cayenne şi a condus până la blocul ei ca să se convingă că aceasta nu este la domiciliu. Furios, ”Rambo” s-a urcat la loc în maşină şi a gonit înspre Mănăstirea Ghighiu pentru a se linişti, dar în drum spre mănăstire a făcut un accident de maşină.

Îmbrăcată într-un costum de baie provocator, bruneta s-a bucurat de timpul petrecut la mare.
Îmbrăcată într-un costum de baie provocator, bruneta s-a bucurat de timpul petrecut la mare.

După aceste peripeţii din dragoste, ”Rambo” şi Adelina s-au împăcat şi au plecat împreună la mare. Soarele a apărut, din nou, pe strada fiului lui Turcu după mult zbucium, iar acum se bucură de formele sexy ale iubitei sale. Adelina a apărut pe plajă îmbrăcată într-un costum de baie care i-a pus în valoare ”dotările” pentru care a luptat atât de mult ”Rambo”.

Citește și...