Drama artistului-gunoier care a sarutat-o pe Angelina Jolie! Doarme prin parcurile din Bucuresti si n-are ce sa manance!

Publicat: 24/07/2013 | 00:15

Din artist laudat de toata lumea, Ion Barladeanu a ajuns acum sa traiasca in conditii mizere, intr-un subsol. O parte din viata si-a petrecut-o intr-o ghena, iar acum, dupa ce a expus in marile Capitale ale lumii, abia are ce baga in gura. 

Ion Barladeanu se mandreste cu colajele sale
Ion Barladeanu se mandreste cu colajele sale

La cei 66 de ani ai sai, Ion Barladeanu, duce un trai mizer. A vazut multe in trecut, a ajuns chiar si la Hollywood, unde a cunoscut artisti celebri, precum Angelina Jolie. Nimic din toate acestea nu l-au facut, insa, mai bogat.

Acum, la batranete, singua sa sursa de venit sunt colajele pe care le realizeaza. De foame, le vinde la preturi incredibil de mici.

Despre viata lui Barladeanu s-au facut si documentare, iar el recunoaste ca-s multi cei care ii calca pragul. Nimeni insa nu-l ajuta cu bani: „Au venit zeci de oameni, toti imi dau sfaturi, dar nu imi pun nimic pe masa”.

“Am vandut vreo noua lucrari unui finlandez. Colajele le vand cu 50 de lei, iar cele mari si cu 100 de lei. Cand nu am bani ma imprumut”, ne-a spus Ion Barladeanu, care de abia aduna 3-400 de lei pe luna. Din fericire, n-are grija chiriei: locuieste intr-un subsol, platit de cel care l-a descoperit, Dan Popescu.

Ion Barladeanu

Nu mai vrea sa faca expozitii, ci doar sa creeze. Pentru asta insa are nevoie de un spatiu optim, pe care camaruta sa, de cativa metri patrati, luminata prost si inghesuita, nu i le poate oferi. Mai mult, din cauza caldurii, artistul a ajuns sa doarma si in parcuri.

Ion Barladeanu

“Anul trecum am fost in Praga si Polonia, cu un an in urma am fost la Bratislava, iar cu doi ani in urma la Paris si Elvetia. Am cunoscut oameni mai celebri ca Angelina Jolie, de exemplu  Neagu Juvara:”, ne-a povestit Ion Barladeanu, apasat de griji. (A.S.)
 

Citește și...