Drama din familia regală le-a reunit pe Principese, iar noi avem imaginile! Fiica renegată a Regelui Mihai I a găsit iertarea surorilor la căpătâiul Majestăţii Sale!

Publicat: 14/12/2017 | 00:00

Exclusă de la succesiunea la tronul României, Irina, una dintre cele cinci fiice ale Regelui Mihai I, a găsit iertarea surorilor la căpătâiul Majestăţii Sale. Drama le-a reunit pe Principese, care au stat împreună pe durata ceremoniei care a avut loc pe Aeroportul “Henri Coandă”. CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, vă prezintă, în exclusivitate, imaginile. (NU RATA, AICI: VIDEO | Imagini nemaivăzute cu Regele Mihai şi Regina Ana. Majestăţile Lor, la cumpărături, în urmă cu 11 ani)

Irina este cea de-a treia fiică a Regelui Mihai I şi a Reginei Ana. În 2013, a fost arestată alături de soţul ei, John Wesley Walker, după ce autorităţile au descoperit că au organizat cel puţin 10 lupte de cocoşi într-o magazie aflată pe o proprietate din SUA. La scurt timp, a fost renegată de familia regală, iar Majestatea Sa i-a retras drepturile succesorale la tronul România şi titulatura oficială. (VEZI AICI: Regele Mihai I s-a întors acasă! România îşi plânge ultimul suveran)

Între timp, Principesa Irina, care nu a participat la înmormântarea Reginei Ana, s-a stabilit pe propriul său domeniu din Oregon, SUA, alături de soţul ei, John Wesley Walker. Dacă la funeraliile mamei a lipsit, lucrurile s-au schimbat radical acum, odată cu decesul tatăului. Pentru că fiica rebelă a Regelui Mihai I a luat parte la serviciul religios care s-a desfăşurat pe Aeroportul Otopeni.

Fiica renegată a plâns la catafalcul tatălui

Aşa cum se poate observa din imaginile obţinute de CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, Irina a asistat la ceremonie alături de surorile ei, semn clar că a găsit iertarea acestora. Drama din familia regală le-a readus împreună pe Principese, care, pentru câteva zile, au ales să lase în urmă trecutul. Fiica renegată a Regelui Mihai I a fost devastată de durere şi a primit cu ochii înlăcrimaţi spre sicriul unde se afla Majestatea Sa.

Irina a stat în acelaşi grup din care au făcut parte surorile ei, Margareta, Elena, Sofia şi Maria. Au ales să îngroape securea războiului la căpătâiul Regelui Mihai I. Foarte aproape de fiica rebelă a Majestăţii Sale s-au aflat Principesa Elena şi soţul ei, Alexander Phillips Nixon, cu care s-a căsătorit în 1998. Cuplul s-a ţinut de mână pe toată durata ceremoniei şi a fost vizibil afectat de tragedia care a lovit familia regală. (NU RATA: Trei zile de doliu naţional în Romania, în urma decesului Regelui Mihai I! Când vor fi acestea)

Din grup au mai făcut parte Principesa Margareta şi soţul ei, Principele Radu, dar şi fostul Principe Nicolae şi logodnica sa, Alina-Maria Binder. Karina de Roumanie, fiica Principesei Elena, a fost, la rândul ei, prezentă. 

Cum a ajuns să fie exclusă Irina de la succesiune

În concluzie, Irina Walker a fost iertată de casa regală şi va participa la înmormântarea tatălui ei, deşi surorile ei nu au fost de acord, iniţial, cu acest lucru. (CITEŞTE ŞI: Fiica renegată a Regelui Mihai nu va participa la înmormântarea tatălui său! Surorile ei nu i-au dat voie să-şi vadă tatăl). Faptul că, în urmă cu patru ani a fost arestată, pare să fi fost dat uitării. La momentul respectiv, Irina a fost exclusă din linia succesorală împreună cu fiul, Mihai, şi fiica, Angelica, prin decizia Majestăţii Sale, după ce a fost acuzată că a organizat pariuri ilegale, lupte ilegale de cocoşi şi că a conspirat pentru a încălca legislaţia în vigoare cu privire la protecţia animalelor.

În prezent, Irina şi soţul ei, John Wesley Walker, fost ajutor de şerif, locuiesc tot în Oregon. În 2014, cei doi au fost plasaţ sub supraveghere, timp de trei ani, de către un judecător federal, cu menţiunea că pot călători în străinătate în această perioadă. În plus, cuplul a plătit şi suma de 200.000 de dolari statului american. Spectatorii plăteau câte 20 de dolari ca să participe la luptele de cocoşi, care aveau legate cuţite de picioare.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

 

Citește și...