Drama polițistei care și-a înjunghiat șeful! Instanța a decis să…

Publicat: 19/02/2018 | 23:20

Drama din familia polițistei din Olt care și-a înjunghiat șeful, acuzându-l de viol, pare să nu aibă sfârșit. Condamnată la cinci ani de închisoare, Melania Renghea a fost lăsată să se întoarcă acasă pentru a avea grijă de cel mai mic dintre cei trei copii ai ei, dar ”păsuirea” judecătorilor a expirat! Fosta polițistă s-a întors după gratii, de unde a contestat decizia de reîncarcerare, după cum a aflat CANCAN.ro, site-ul numărul 1 din România, iar magistrații de la Curtea de Apel Craiova au luat o decizie în urmă cu câteva zile!

Coșmarul fostei polițiste Melania Renghea a început cu adevărat în seara de 26 decembrie 2012, când l-a înjunghiat în abdomen și în picior pe superiorul ei direct de la acel moment, comisarul-şef Gheorghe Barbu, în faţa casei acestuia din comuna Bobiceşti. Femeia le-a spus anchetatorilor că a acționat în legitimă apărare, pentru că șeful ar fi bătut-o. Medicii au constatat, de altfel, pe corpul ei, numeroase contuzii. Femeia l-a acuzat pe comisarul șef că a obligat-o să întrețină cu el relații sexuale, ba, mai mult, că ar fi oferit-o cu același scop și unor șefi de la Craiova, printre care și fostul comandant, Ion Voicu.

(CITEȘTE ȘI: Drama din familia poliţistei din Olt care şi-a înjunghiat şeful. Tatăl soţului sinucigaş al femeii, dezvăluire cutremurătoare: ”Am prevestit…”)

Acuzațiile ei nu au putut fi dovedite, dar au provocat demisii în poliție. Melania Renghea a fost acuzată de tentativă de omor și condamnată la cinci ani de închisoare. A rămas însărcinată cu al treilea copil înainte să fie încarcerată la Penitenciarul Craiova, iar în iulie 2016 a obținut o întrerupere a executării pedepsei, timp de un an, pentru a-și îngriji bebelușul!

Bărbatul i s-a spânzurat

Viața a fost însă mult prea aspră pentru Melania, pentru că, pe 9 noiembrie 2017, soțul ei, Relu Renghea, s-a spânzurat de un pom, în curtea casei lor din comuna Curțișoara, Olt. Cei trei copii au fost dați în plasament de urgență bunicii materne, care locuiește în Slatina, și care, de fapt, avea grijă de copii de când fosta polițistă a ajuns la închisoare. Greutățile vieții de după gratii, dar și cei trei copii au determinat-o pe Melania Renghea să conteste decizia de reîncarcerare!

(VEZI PE CANCAN.RO, SITE-UL NR. 1 DIN ROMÂNIA: Cine l-a descoperit pe soţul poliţistei din Olt care şi-a înjunghiat soţul! Este cutremurător ce a făcut în ultimele clipe, înainte să se sinucidă!)

Soluția magistraților de la Curtea de Apel Craiova a fost pronunțată în urmă cu câteva zile și nu este deloc în favoarea femeii. Respinge contestația ca nefondată. Obligă petenta la 70 lei cheltuieli judiciare către stat. Onorariul avocatului din oficiu rămâne în sarcina statului. Definitivă”, este decizia magistraților.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...