Dublă de foc pregătită de moldoveni cu un amical câștigat cu 4-0!

Autor: Cristian P
Publicat: 15/04/2018 | 10:59
FC Botoșani a pregătit dubla de foc de săptămâna viitoare de la Timișoara din play-out și de la Craiova din Cupa României cu un meci amical împotriva formației de liga a III-a, Bucovina Rădăuți.

Cu acționarii echipei în tribunele stadionului „Municipal”, elevii lui Costel Enache s-au impus cu 4-0 (1-0) în fața echipei din cel de-al treilea eșalom fotbalistic al țării. În acest meci, tehnicianul echipei, Costel Enache, a mizat pe întreg lotul de jucători, excepție făcând Mihai Roman și Bojan Golubovic care au fost menajați, cei doi confruntându-se cu ușoare probleme medicale după meciul câștigat în runda a IV-a a play-out-ului cu FC  Voluntari, scor 1-0.

„A fost un test reușit înaintea acestor jocuri foate importante de săptămâna viitoare. Sincer am încredere că vom reuși să ne întoarcem fericiți acasă. Nu va fi ușor însă dacă echipa va arăta aceeași determinare și va avea aceeași atitudine ca la meciul cu Voluntariul, cu siguranță ne vom atinge obiectivele. Mergem cu încredere și la Timișoara și la Craiova”, a declarat Cornel Șfaițer, președintele FC Botoșani.

Costel Enache a mizat în primul mitan pe formula meciul cu Pap (Cobrea)- Dumitraș, Plămadă, Miron, Mușat- Tincu, Cucu- Golofca (Piftor), Fulop, Serediuc- Axente, pentru ca în repriza a doua să mizeze pe Cobrea (Brânză)- Ungurușan (Chitoșcă), Miron, Burcă, Acsinte- Rodriguez, Oaidă- Moruțan, Achim, Piftor- Hazazi.

Golurile victoriei botoșănene au fost marcate în acest meci de Dumitraș, Piftor, Chitoșca și Hazazi.

Săptămâna viitoare FC Botoșani va susține o dublă de foc. Partida ACS Poli Timișoara- FC Botoșani, meci contând pentru etapa a V-a a play-out-ului Ligii I va avea loc luni de la ora 18:00 pe „Dan Păltinișanu”, jocul fiind transmis în direct de Digi Sport, Telekom Sport și Look după care joi de la ora 20:30, în Bănie în prima manșă a semifinalei Cupei României botoșănenii vor da piept cu CSU Craiova.

Citește și...