Ducesa Meghan a împlinit 38 de ani. Ce mesaj i-a transmis soțul ei, prințul Harry

Publicat: 04/08/2019 | 18:55

Prinţul Harry al Marii Britanii i-a scris un mesaj romantic soţiei sale, ducesa Meghan de Sussex, care a împlinit 38 de ani duminică, pe contul pe care cei doi îl împart pe reţeaua de socializare online Instagram.

La mulți ani, uimitoarei mele soții! Îți mulțumesc pentru că mi te-ai alăturat în această aventură! Cu dragoste, H.“, este mesajul prințului Harry.

View this post on Instagram

Wishing HRH The Duchess of Sussex a very Happy Birthday 🎂 • ‘Happy Birthday to my amazing wife. Thank you for joining me on this adventure!’ – Love, H Photo©️PA/Doug Peters

A post shared by The Duke and Duchess of Sussex (@sussexroyal) on

Acesta a publicat și o fotografie a ducesei din timpul turneului oficial pe care l-au efectuat în Australia și Noua Zeelandă, în toamna anului trecut.

Ducesa Meghan își va petrece ziua de naștere acasă, în familie, potrivit contactmusic.net.

Fosta actriţă americană Meghan Markle este căsătorită cu prinţul Harry, în vârstă de 34 de ani, al șaselea în ordinea succesiunii la tronul Marii Britanii, din mai 2018. Archie Harrison Mountbatten-Windsor, primul copil al ducilor de Sussex, s-a născut pe 6 mai. Cel de-al optulea strănepot al reginei Elizabeth a II-a a Marii Britanii este al șaptelea în ordinea succesiunii la tron.

Citește și...