Ducesa de Cambridge, în tribuna meciului dintre Simona Halep și Serena Williams! Kate Middleton o susține pe românca noastră

Publicat: 13/07/2019 | 16:52
Ducesa de Cambridge, în tribuna meciului dintre Simona Halep și Serena Williams! Kate Middleton o susține pe românca noastră

Înaintea finalei de la Wimbledon, Simona Halep a declarat că-și dorește nu doar prezența, ci și susținerea Ducesei de Cambridge, iar asta s-a întâmplat! Kate Middleton a sosit în tribuna meciului care îi poate aduce româncei 2,645,874 euro în conturi! Ei i s-a alăturat și noua membră a casei Regale Britanice, Meghan Markle. 

Simona Halep a început în forță finala de la Wimbledon, în fața rivalei Serena Williams! În tribuna meciului și-au făcut apariția cele două Ducese de Cambridge, Kate Middleton și Meghan Markle.

Înaintea meciului, Simona a fost întrebată de ce membru al Familiei Regale i-ar plăcea să fie susţinută şi sportiva noastră a răspuns fără să stea prea mult pe gânduri:

Kate. Îmi place de ea. E foarte special să poţi să joci în finala Wimbledon, e uimitor”, a declarat Simona Halep la conferinţa de presă, citată de Evening Standard.

La finala de la Wimbledon şi-au anunţat prezenţa numeroase personalităţi, printre care şi membrii Familiei Regale. Printre ele, Meghan Markle şi Kate Middleton, soţiile prinţilor Harry şi William.

Vezi aici LIVE – SIMONA HALEP – SERENA WILLIAMS, ÎN FINALA WIMBLEDON 2019. ÎNCEPUT PERFECT AL SIMONEI! 

 

Citește și...