Duel pe viață și pe moarte în Moldova pentru puncte!

Autor: Cristian P
Publicat: 10/05/2019 | 12:23
Duel pe viață și pe moarte în Moldova pentru puncte!
FC Botoșani va primi astăzi de la ora 18:00 pe teren propriu în meciul care va deschide runda a IX-a din play-off-ul/ play-out-ul Ligii 1 vizita formației FC Voluntari.

Cu un avans de doar cinci puncte față de locul de baraj pe care se află Dunărea Călărași, echipa pregătită de Liviu Ciobotariu nu-și permite luxul de a face pași greșiți în dueul cu ilfovenii pentru a nu-și complica situația în clasament și pentru a nu trăi cu emoții acest final de sezon.

De altfel, Liviu Ciobotariu a și recunsocut la conferința de presă premergătoare confruntării că miza celor trei puncte puse în joc este una uriașă și că o victorie ar aduce o oarecare liniște în sânul echipei.

„Este un meci important atât pentru noi cât și pentru adversrul nostru. Un joc cu miză în lupta de a rămâne în prima ligă. O să întâlnim o echipă foarte bine organizată, greu de învins. Noi suntem pe un drum bun ceea ce privește jocul nostru, am reușit în ultimele trei partide să înscriem șase goluri, din păcate la ultimul joc am făcut două greșeli care ne-au costat cele trei puncte dar per ansamblu jocul a fost bun, deci asta îmi dă speranțe că pentru acest meci. Suntem într-o formă bună și trebuie să confirmăm, trebuie să acumulăm cât mai repede puncte”, a declarat Liviu Ciobotariu.

De partea cealaltă FC Voluntari vine în Moldova după o serie de cinci meciuri consecutive fără victorie în Liga 1.

Partida FC Botoșani- FC Voluntari, meci contând pentru etapa a IX-a a play-off-ului Ligii I va începe la ora 18:00 și va fi transmisă în direct de Digi Sport, Telekom Sport și Look.

 

Citește și...